Criminelen doen zich voor als klanten en overvallen onderneemster

4
Politieauto in Suriname
Voorbeeldfoto

Een 65-jarige onderneemster, die een elektronica reparatiezaak in Suriname runt, is dinsdag op klaarlichte dag overvallen door drie criminelen.

Volgens het slachtoffer was ze met haar kleindochter thuis. Op een gegeven moment kwamen drie mannen ter plaatse van wie een haar benaderde om een televisie te repareren.

Na de zaak goed geobserveerd te hebben overrompelden zij de vrouw. Een van de daders trok plotseling een mes en hield het slachtoffer onder bedwang. Onder bedreiging werd de onderneemster beroofd van bijkans 5.000 SRD, een mobiele telefoon, een laptop, een tas met belangrijke documenten en nog andere spullen.

Na de daad stapten de verdachten in een gereedstaande auto en ze reden daarna weg. De politie van De Nieuwe Grond werd hierover gewaarschuwd, die ter plaatse ging voor onderzoek.

Vernomen wordt dat in december van het afgelopen jaar criminelen ook een overval op het adres hadden gepleegd, waarbij ze op dezelfde manier tewerk zijn gegaan. Die beroving was ook overdag gepleegd. Van de rovers ontbreekt vooralsnog elk spoor.

4 REACTIES

 1. Te lui om te werken en niks geleerd (geen vak,)dus maar lekker gaan jatten. en dan komt erbij dat de Su overheid slaapt, en
  nog steeds verder slaapt! En als deze vervloekte luie beeste afgeslacht worden, dan is Su binnen 1 jaar alle Ma##ang
  dood! Dan komen alleen de baby,s en bejaarden misschien ro-
  ven! Het wordt de hoogste tijd dat de verdomde regering, gaat
  optreden tegen deze vervloekte honden!

  sari tori

  Jacko
  gemodereerd

 2. Zijn er wel statistieken van hoeveel kans je hebt om beroofd te worden in Suriname? Men hoort niks van Coronie, Saramacca Commewijne en Marowijne. Zijn dat veilige kust gebieden? Goed om met vakantie te gaan en kleine ondernemingen te hebben? Of worden criminele acties niet gerapporteerd? Pararamaribo en Wanica zijn wel de meest beroofd en bestolen districten! Wie stelen daar eigenlijk?
  gemodereerd

 3. amoksi slaap je nog , verdomd gebruik geweld tegen die criminelen , als jij blijft slapen zijn er straks meer dan 300.000 criminelen in dit boevenland , opruimen dat ongedierte
  gemodereerd

 4. @ WAT

  Dat klopt, Chan zegt tegen hem, ” no spang Bala, mi nang yu safe”. No wan sma é go beroofd unu, dus sribie switie.
  Zo Amoksi Alesie go na Bouta en ding 2, dringie kassieri !
  Daarom Amoksi Alesi droengoe été.

  sari tori

  Jacko
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.