Wederom skelet gevonden langs Guyanese kust

13
Wederom skelet gevonden langs Guyanese kust

Afgelopen weekend is er in buurland Guyana weer een skelet aangetroffen langs de kust. Zondag werd bij de Guyanese politie melding gemaakt van de vondst van een schedel.

Een groep mannen die zondagmiddag krabben aan het vangen waren, stuitte op een schedel. Er werd die avond hiervan aangifte gedaan op het politiebureau van Wales. Een team van politieagenten ging maandag op onderzoek uit.

Tijdens het ingestelde onderzoek stuitte men op meerdere menselijke resten. Bij elkaar bleek het te gaan om een skelet (foto). De resten werden gefotografeerd en meegenomen naar de recherche, waar de volgende dag forensisch onderzoek zou worden gehouden.

Zaterdag werd de politie in Berbice ook al op de hoogte gebracht van de vondst van een menselijk skelet langs de Corantijnkust. De stoffelijke resten, vermoedelijk van een man, werden toen ontdekt door een veehouder. Er werd rekening mee gehouden dat de stoffelijke resten van een visser kunnen zijn of iemand anders die vanuit buurland Suriname aangespoeld is.


13 REACTIES

 1. zou hij het zijn zou hij het zijn, zou het die onschuldige.😁😁 voortvluchtige vuile vieze smerige hond🐶🐶 boefdraad zijn. Het is te hopen, want als hij het niet is dan zal hij nu wel genieten van al die bommen die nu afgaan en hij heeft geplant. Hij wist wat hij deed mocht de smerige ndp door het volk worden afgestraft. ze hadden er niet opgerekend, ze dachten dat die rooie het volk stom had gemaakt. Ze hebben het intellect van het volk onderschat
  gemodereerd

 2. Forumleden/Reageerders.
  Eindelijk hebben ze de voortvluchtige BOEFDRAAD gevonden. Dit werd middels een forensisch en dna onderzoek in ons buurland Guyana vastgesteld.
  gemodereerd

 3. als het boefdraad is dan heeft ddb het geld en zal hem toen gedumpt hebben , ddb vermoord zijn beste vrienden , roy horp , w.b. en nu boefdraad , maar veel erger is , dat hij vele Surinaamse burgers heeft vermoord , als hij zijn familie en vrienden ombrengt is het zijn ding
  gemodereerd

 4. Jongens, Je moet de mogelijkheid niet uitsluiten dat het skelet van Humphrey Keerveld zou kunnen zijn. DDB gebruikte Guyana toch als executieplaats, maar voorlopig ga ik ervan uit dat jullie gelijk hebben. Het is Boefdraad.
  gemodereerd

 5. Kan geen boefdraad zijn want die is allang opgeruimd door z’n werkgever, handlanger, drugsdealer en moordenaar. Er zal nooit een spoor van hem gevonden worden. Hij is helemaal opgelost in dat vat met zoutzuur.

  Vraag; Waarom is Justpol nooit (in het geheim) een onderzoek gestart onder zijn nabestaanden (b.v. telefoongesprekken afluisteren, saldo van bankrekening nagaan en beslag leggen op alle tegoeden) In veel landen (Amerika, Nederland) is dit een veel toegepaste methode.
  Wie het weet, mag het zeggen!
  gemodereerd

 6. Het kan zijn van 1 van deze druiloren!! boevie, voortvluchtige Alias Blaka Koendjbiharie of die ene handlanger Moser george of zoiets van de medewerkster van financiën van de Central bank.
  gemodereerd

 7. Boefdraad?
  Nou die dikke graaiert is over 1000 jaar nog niet verteert met zijn dikke rot kop.

  Nee Boefdraad is het niet, maar wie is het wel?
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.