Summer School in september in Suriname

2
school in Suriname

Het Surinaamse ministerie van Onderwijs, Wetenschap en Cultuur (MinOWC) organiseert een Summer School met als thema ‘waar leren leuker wordt’. Deze vakantieschool wordt van 5 tot en met 16 september gehouden, van maandag tot en met donderdag en is gericht op kinderen tussen zes en dertien jaar.

Het doel is om de leerstof op een creatieve, ontspannen manier te herhalen met de kinderen. De focus zal gelegd worden op de vakken taal en rekenen met meer aandacht aan de probleemgebieden. Sport en spel, expressie onderdelen en excursie met aardrijkskunde, geschiedenis en natuuronderwijs (AGN) komen ook aan de orde. 

De Summer School locaties zijn: OS Latour 1, OS Latour 2, OS Potbuiten, OS Hanna’s Lust, OS Sunnypoint 1, OS Sunnypoint 2, OS Bomapolder, OS Santodorp 2, OS Wintiwai en OS Santopolderweg.


2 REACTIES

  1. Dus de summer school is vr een bepaalde groep kinderen???
    Heel school jaar doen jullie geen moer met de kinderen, en nu komen jullie hiermee.
    Hoe zit het met de kindeten van ht binnenland die 6 mnd geen school hadden??
    gemodereerd

  2. debby , jij bent jaloers he dat jij niet naar school ging , en je voelt je nu rot he dat je zo dom bent , deze kinderen die naar de summer school gaan zijn dan weer goed onderricht om verder de school af te maken , ja debby jij blijft gewoon een p.t.o.dventer
    gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.