Piloten Air France vechten in cockpit tijdens vlucht

10

Twee piloten van luchtvaartmaatschappij Air France zijn geschorst nadat ze met elkaar hebben gevochten tijdens een vlucht in juni van Genève naar Parijs.

Het tweetal kreeg kort na het opstijgen uit Genève een woordenwisseling over een nog onbekende kwestie. Op een gegeven moment zou een van de piloten een klap hebben uitgedeeld en grepen ze toen elkaar vast, meldt de Zwitserse krant La Tribune.

Het cabinepersoneel kwam tussen de piloten waardoor erger is voorkomen. Een bemanningslid bracht de rest van de vlucht in de cockpit door om toezicht op ze te houden.

Volgens de luchtvaartmaastchappij heeft de ruzie geen invloed gehad op de vlucht en het toestel werd veilig aan de grond gezet in Parijs.

Het nieuws over de ruziënde piloten kwam naar buiten nadat het Franse luchtonderzoeksbureau BEA vorige week woensdag een rapport naar buiten bracht waarin melding wordt gemaakt van meerdere incidenten waarbij piloten van Air France de veiligheidsprocedures overtreden.

10 REACTIES

 1. Zijn het Surinamers of een Surinamer met een Nederlander? Schold die Surined uit in takitaki, iets gezegd over de poes van de Ned piloot zijn moeder?

  Een Surined piloot met een Franse piloot?

  Gaat het om een lood of om een blonde dollie die vreemd is gegaan met een Surined?
  gemodereerd

 2. Heethoofden ik had de luik opengedaan en hen boven de zee, weet niet welke maar dat had ik dan wel gezien, gedropt om af te koelen.
  gemodereerd

 3. Kungfu fight in cock pit air france het moet niet gekker daar in parijs, dit lijkt wel op wkn reactiegevers onderling ook altijd fight hier op wkn.
  gemodereerd

 4. Hé hé, geen Surinamer bij betrokken, scheelt een slok op een borrel, niet waar forummers😜
  gemodereerd

 5. He @papa enz. Wie zet dat vliegtuig aan de grond als je de piloten eruit gooit. Nadenken is moeilijk het eerste opschrijven of doen wat er in je hoofd opkomt gemakkelijk. Dat doet iedereen in Suriname ook daarom gaat het daar zo goed.
  gemodereerd

 6. De ruzie ging waarschijnlijk om – waar het doorgaans om gaat – welke piloot die ene leuk uitziende stewardess zal bangen na landing. Beiden wilden haar.
  gemodereerd

 7. Eerst stelen jullie geld, nu vechten jullie .De hele wereld heeft iets te vertellen omtrent Suriname . Gebeurd alleen maar in de soap Suriname. Wat is jullie volgende episode . Misschien een toneelstuk fatsoen?
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.