Bavp’er gestoken en beroofd van wapen bij aanhouding ongewenste gast

10
Bavp'er gestoken en beroofd van wapen bij aanhouding ongewenste gast
De banden van de bavp'er werden lek gestoken.

Een 58-jarige man, die buitengewoon agent van politie (bavp) is, is afgelopen nacht door een tot nu toe onbekende man neergestoken en beroofd van zijn jachtgeweer aan de Grote Combéweg in Suriname. Ook zijn autobanden werden lek gestoken (foto). Het slachtoffer werd door familieleden naar het ziekenhuis gebracht waar hij ter verpleging is opgenomen.

X.S., een dochter van het slachtoffer, zegt in gesprek met Waterkant.Net dat haar vader tegen 03.45u uur in de hangmat op balkon aan de Rierstraat aan het slapen was. Een ongewenste gast zou op dat moment over de schutting van het huis, op het erf zijn gesprongen waarna de honden van de buren begonnen te blaffen en de man wakker werd.

In eerste instantie dat het slachtoffer dat het om een hond ging en maakte een tjoerie. Bij die gelegenheid sprong de onbekende man weer terug over de schutting en begon de bewoner uit te schelden. Die pakte zijn door een vergunning gedekt jachtgeweer en stapte in zijn voertuig, om de inmiddels weggelopen ongewenste gast te gaan zoeken.

In de Louiselaan werd de ongewenste gast gesignaleerd waarna het slachtoffer die bavp’er is tot arrestatie wilde overgaan.

Er ontstond een worsteling tussen het slachtoffer en de ongewenste gast waarna een schot uit het jachtgeweer werd gelost. Tijdens de worsteling zag de ongewenste gast kans het slachtoffer meerdere steken met een groot mes toe te brengen en maakte het jachtgeweer van het slachtoffer afhandig. Met de kolf van het geweer werd het slachtoffer verder mishandeld.

Na de mishandeling liep de man naar het voertuig van het slachtoffer en stak twee banden kapot waarna hij in een onbekende richting vluchtte. Het slachtoffer reed het voertuig met de kapotte banden weer naar huis, waarna hij door zijn schoonzoon en dochter naar het ziekenhuis werd afgevoerd. Naar verluidt zou het slachtoffer veel bloed hebben verloren.

De dochter van het slachtoffer is helemaal niet te spreken over de behandeling van de politie. Zij werden door bureau Centrum verwezen naar post Geyersvlijt. Post Geyersvlijt op hun beurt heeft de vrouw weer verwezen naar bureau Centrum om daar aangifte te doen. Uiteindelijk verscheen de politie veel later bij de spoed eisende hulp om een aangifte op te nemen over het geval.

Volgens de dochter maakt haar vader het nu goed en is in stabiele toestand. Er is nog geen aanhouding gepleegd in de zaak. De politie heeft de zaak in verder onderzoek.


10 REACTIES

 1. Sorry , maar er was geen reden meer aanwezig om de straat op te gaan en de man proberen aan te houden. Immers heterdaad was er niet meer !!! dit was stoerheid die hem zijn leven had kunnen kosten. indien je stoer wilde doen moest je hem bij nadering gelijk neer hebben geschoten !!!
  Die sna joe srefie zoekoe mie mang !!!!
  gemodereerd

 2. Waarom ga je achter de gast aan?? Veel gaat de politie niet doen want zeker een junk. Had gerust gewacht totdat hij weer op je erf kwam en dan neer geknalt
  gemodereerd

 3. Achterlijke situatie in Suriname. Een stront politiekorps.
  Daar mag je dood gaan. Geen politie en geen ambulance.
  Je mag van hun dood gaan op straat maar de politie moet steeds toestemming geven voor het bestellen van de ambulance.
  Dienstverlening en behulpzaamheid kent de politie niet.Een achterlijk gebleven land.
  Brandweer is bij nood nooit te zien. Kinderen die in huis door brand omkomen maar de brandweer is in geen wegen en velden te zien.
  Echt achterlijk op verschillende lagen en niveau’s.
  gemodereerd

 4. De dader moet James Bond, Jacky Chan, Bruce Lee of the Rock zijn om de Bavp’er die bewapend was met een jachtgeweer toch de baas te zijn, hem.met een mes eist te verwonden, zijn auto onklaar wist te maken en ook nog wist te ontsnappen. De dader maakt geen grappen en het slachtoffer is een grote, big for nothing, grappenmaker
  gemodereerd

 5. dom van de bavper , direct afmaken die paarse ratten want dat zijn ongedierte en die verspreiden de ziekte van stelen, roven ,en moorden
  gemodereerd

 6. @ Sing Sing

  Ja ja, de politie moet eerst een fiat geven, zoals ze dat
  daar in Su noemen. Alsof ze allemaal gekwalificeerde
  Artsen zijn, die Mongolen! Daarom gaan de verkeersslacht-
  offers, na een paar dagen alsnog dood. Misschien door inwendige kneuzingen. Alle reageerders over dit onderwerp, hebben gelijk.

  sari tori

  Jacko
  gemodereerd

 7. Er ontstond een worsteling. Waarom is het zover gekomen? Was een bevel tot stilstaan en anders schieten in de benen niet genoeg?
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.