woensdag, februari 21, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieSymbolisch gedenkteken ter nagedachtenis van verkeersslachtoffers

Symbolisch gedenkteken ter nagedachtenis van verkeersslachtoffers

-

Does Travel & Cadushi Tours

In verband met de Verkeersveiligheidsmaand in Suriname en in het bijzonder vanwege het thema dit jaar, ‘Gedenk verkeersslachtoffers, creëer kansen voor leven’ wordt er vandaag maandag 29 augustus van 09.30u – 10.30u een plechtigheid gehouden.

Minister Kenneth Amoksi, het Verkeersveiligheids Instituut (VVI) en de afdeling Verkeer van het Korps Politie Suriname zullen korte toespraken houden over het verloop van de maand tot zover.

Na de toespraken zal de minister een symbolisch gedenkteken ter nagedachtenis van de verkeersslachtoffers onthullen. De plechtigheid vindt plaats bij de rotonde nabij de Jules Wijdenboschbrug.

opening
Fernandes Express
Caribbean Party

4 REACTIES
 1. mooi gebaar maar het gaat niet helpen. Enige wat gaat helpen is meer controle, hoge boetes en zwaardere straffen. zolang mensen het niet voelen gaat hun gedrag in het verkeer niet veranderen. Niet alleen rijbewijzen in beslag nemen want ze rijden gewetenloos gewoon zonder rijbewijs…neem de auto in beslag, ongeacht of het van de bestuurder is of niet, verkoop het en geef het geld aan het slachtoffer. Hebben ze en paal omver geslagen, gebuikt dat geld voor reparatie, hebben ze een schutting over geslagen, geef het geld aan de benadeelde.
  die verkeersduivels moeten het VOELEN in hun zak of in hun vrijheid (door ze voor lange tijd op te sluiten)…pas dan gaan ze hun aso gedrag achterwege laten….hoop ik tenminste


  gemodereerd
 2. Mooi thema voor komende wandelmars…………..VEILIG VERKEER, WIE IN HET VERKEER STUNT IS EEN RUND!


  gemodereerd
 3. Er zou ook een monument voor slachtoffers van roofovervallen moeten komen. Politie- en OM falen op alle fronten en komen handen tekort om daders op te sporen en te bestraffen.
  Hardwerkende burgers zijn het mikpunt geworden van nietsontziende rovers, de overheid doet niets aan misdaadbestrijding. De grootste minister van spek en bonen in de Surinaamse geschiedenis is Amoksi. Iedereen weet het en vind het goed


  gemodereerd
 4. moen , volkomen met jou eens , maar hier in Suriname zal het niet komen , justitie, het OM en het gerecht zal er niets mee doen , want dan worden ze moe toch en ze zijn nog steeds paars , kijk hoelang het decemberproces bezig is , maar bouterse heeft toen van trik laten opsluiten en die zat snel in de bak he , zie je de link , en die verkeersduivels zijn vrienden van ddb , kijk die racen op de bouterse weg , okee laten ze daar maar racen , want die weg is een mis weg , en de kosten van die moeten nog betaald worden aan de chinezen , de president moet gewoon tegen de ambassadeur van china zeggen , wil jij je geld , nou haal het maar op bij bouterse op leonsberg


  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES