donderdag, december 7, 2023
HomeOnderwerpenMaatschappijFeestvierders zakken door overkapping bushalte tijdens carnaval in Londen

Feestvierders zakken door overkapping bushalte tijdens carnaval in Londen

-

Does Travel & Cadushi Tours

Afgelopen weekend ging het Notting Hill Carnival voor het eerst na twee jaar weer van start in Londen. Een aantal feestvierders vond het een goed idee om bovenop een overkapping van een bushalte te dansen. Aangezien de constructie niet daarvoor gemaakt is, was het logisch gevolg dat ze naar beneden donderden, zoals in onderstaand filmpje te zien is.

Het gebeurde bij een bushokje van Kensal House (Stop R). Een dame klom als eerste op de overkapping en begon te dansen en te twerken onder luid gejuich van de honderden feestgangers op straat, nabij de bushalte. Kort daarna besloten meerdere feestgangers het dak te betreden. Onder hen ook een jongeman met een NATIO Suriname shirt.

In onderstaand filmpje is te zien hoe het dak dan bezwijkt onder de dansende feestvierders en de mensen naar beneden vallen. Niets vermoedend publiek, dat onder overkapping loopt, wordt daarbij ook geraakt.

De Metropolitan Police heeft bevestigd dat er twee mensen gewond zijn geraakt. Bekijk de beelden hieronder:

opening
Fernandes Express
Caribbean Christmas Party

3 REACTIES
  1. HA HA HA lachen man…. stelletje malloten die het brilliant vonden op het dak van een bushuis te gaan dansen en twerken. Waren ze maar in die bomen daar achter geklommen dan was dit niet gebeurd.
    Hilarisch is dit joh!


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES