maandag, juni 17, 2024
HomeUitgelichtCARICOMS eerste World Trade Center opent in februari in Guyana

CARICOMS eerste World Trade Center opent in februari in Guyana

-

Does Travel - naar Suriname

Het eerste World Trade Center dat in de Caribische Gemeenschap (CARICOM) wordt opgericht, komt in Guyana te staan. Als alles volgens planning verloopt zal het centrum in februari 2023 worden geopend, meldt Demerara Distillers Limited (DDL), het lokale bedrijf dat het centrum naar het buurland van Suriname brengt.

Een team van DLL onder leiding van uitvoerend voorzitter Komal Samaroo heeft afgelopen week gesprekken in New York gevoerd met World Trade Centers Association (WTCA) over het opzetten van het World Trade Center, Georgetown, Guyana.

Er werden uitgebreide discussies gevoerd over kwesties met betrekking tot handelsmerken, geografische aanduidingen, markttoegang, branding, wereldwijde handel en investeringsbeleid en strategieën om de belangen van kleine ondernemingen te behartigen om hun duurzaamheid te waarborgen.

“Het bezoek en de discussies met de WTCA-functionarissen hebben ons een beter idee gegeven van hoe we het werk van WTC Georgetown het beste kunnen benutten. Niet alleen om de markt voor de producten van DDL uit te breiden, maar ook om de handel te bevorderen en de markttoegang voor producten uit Guyana te vergemakkelijken, met name door training en het delen van informatie tussen kleine en middelgrote ondernemingen”, zegt Samaroo.

De voorzitter is ervan overtuigd van het enorme voordeel dat een World Trade Center in Guyana het bedrijfsleven zal bieden via zijn netwerk van relaties met centra over de hele wereld. “We overwegen ook om één verdieping van de faciliteit aan te wijzen als toeristische attractie, wat zal dienen als een aangename leerzame ervaring voor zowel Guyanese als buitenlandse bezoekers”, laat Samaroo weten.

Tijdens het bezoek aan New York heeft het DDL-team een ​​aantal media ontmoetingen gehouden, beleefdheidsbezoeken afgelegd bij de Guyana Permanente Missie bij de Verenigde Naties en het consulaat van Guyana.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

4 REACTIES
 1. Deze ontwikkeling krijg je als de juiste mensen op de juiste plaatsen zitten en vooral het geit dat Aziaten vooruit denken integenstelling tot Afri. Wat heeft dictator Callagar in 22 jaar gepresteerd behalve zijn zakken gevuld?


  gemodereerd
 2. Guyana gaat voor ontwikkeling, mooi. SUR gaat voor diaspora rovers. De vloek die Su hft is deze regering.. 0,0% gedaan voor het land.
  Corrupte beesten zijn de leiders.


  gemodereerd
 3. Intussen kan er een dergelijke gebouw in Su gebouw worden.

  Eentje die hoger is dan de Burj Khalifa te Dubai.

  Deze zou de naam: World Steel Center moeten heten.


  gemodereerd
 4. Guyana gaat voor bloei en Su voor verderf.
  Worst Lady weet dat ze vr 2025 is Guyana woont. Dit wordt de 1 ste pres die tijdens zn tegeerpetiode gefumpt wordt door worst lady


  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES