maandag, mei 27, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politie76-jarig slachtoffer gewapende woningoverval Larecoweg overleden

76-jarig slachtoffer gewapende woningoverval Larecoweg overleden

-

Does Travel - naar Suriname

De 76-jarige Sabitra Gangaram Panday, die in de nacht van 15 augustus slachtoffer was van een roofoverval gepleegd op een winkel annex woning aan de Larecoweg, is hedenochtend overleden in het Academisch Ziekenhuis Paramaribo. Door de gewapende woningoverval gepleegd door vijf criminelen zou ze een trauma hebben opgelopen.

De daders waren gemaskerd en gewapend met vuistvuurwapens en een mes. Ze hebben de voordeur van de winkel geforceerd en via de ontstane opening verschaften ze zich toegang tot het pand. Ten tijde van de overval waren in totaal vijf slachtoffers aanwezig in het pand te weten de moeder, twee zonen en twee kleinkinderen, die mishandeld en gekneveld werden achtergelaten.

Vernomen wordt dat het slachtoffer kort na de beroving een beroerte kreeg. Ze werd toen opgenomen in het ziekenhuis en is vandaag, na acht dagen opname, overleden.

Een familielid zegt aan de redactie van Waterkant.Net dat het slachtoffer niet bekend was met een ziekte. Ze was een alleenstaande moeder die haar kinderen alleen groot heeft gebracht.

De dochter van de overledene schreef op haar Facebook pagina dat heel Saramacca weet hoe haar moeder heeft gestruggeld om haar kinderen tot waardige burgers te maken en dan moet ze op haar oude dag dit meemaken. Karma zal zijn werk doen. Zij deed gewoon alles zelf; ze was een hardwerkende vrouw”.

Van de daders ontbreekt nog elk spoor.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

8 REACTIES
 1. Jammer dat de groep rovers friends and family zo groot is. Helaas moeten we constateren dat het nooit goed komt met dit land. Chan versoepel aub de vuurwapenwet voor burgers zonder strafblad. Op zn minst zou dit toch moeten kunnen?


  gemodereerd
 2. heel veel sterkte aan de fam.

  jammer dat onze wet en regelgeving zo verouderd is dat deze mpp rovers binnen de kortste keren weer rondlopen.
  Inderdaad, versoepel de vuurwapenwet voor burgers zonder strafblad zodat we kunnen jagen op deze beesten. Soet den p…p…trowe in wan dot gotro laat hun fam voelen wat het is. sakka sakka honden


  gemodereerd
 3. ZE Santokhi zoveelste oproep om dd Vuurwapenwet te versoepelen zodat men zich in ieder geval verdedigen kan. Het is steeds weer het inteeltproduct dat dood en verderf zaait waarbij vooral Hindoestanen de slachtoffers zijn.


  gemodereerd
 4. DE straf moet verhoogd worden, ongewenste bezoek in je woning bestraffen met minimaal 15 jaar en bij moord levenslang straf.


  gemodereerd
 5. Triest verhaal. Maar toen ddb aan de macht was, was ook het zelfde liedje.
  Het land is al bijna zogenaamd zelfstandig, maar altijd is er zielig gedoe daar.
  Geef de politie en leger veel meer macht om tegen boeven op te treden.


  gemodereerd
 6. als ze die vijf helden op sokken pakken , eerst in elkaarslaan en ook knevelen dan gooi je ze in de laadbak van de pikup en breng ze naar de zoo , gooi ze voor de leeuwen , dus lusten wel die helden , maar nibte zal deze klojo’s wel weer vrij krijgen ondanks dat ze aangeklaagd kunnen worden dood door schuld , het paarse OM staat altijd achter die nibte


  gemodereerd
 7. Gewoon al deze barbaren vogelvrij verklaren voordat Nibte hun in dr armen kan sluiten met dr handen op hun portemonnee. Laat het volk zelf dit uitschot opruimen.


  gemodereerd
 8. “Geef de politie en leger veel meer macht om tegen boeven op te treden.”

  Helaas zitten er ook veel boeven bij de gewapende machten…


  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES