woensdag, juni 19, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieOndernemer tijdens afzetten arbeider overmeesterd en beroofd

Ondernemer tijdens afzetten arbeider overmeesterd en beroofd

-

Does Travel - naar Suriname

Twee criminelen hebben zaterdag een beroving gepleegd aan de Akkeluilweg in Suriname. Beiden waren gewapend met respectievelijk een jachtgeweer en een mes.

De benadeelde zou zijn arbeider thuis aan de Akkeluilweg afzetten toen hij voor het pand onder schot werd gehouden en beroofd. De buit betreft 3.000 SRD, 500 euro, 300 USD, een mobiele telefoon en sieraden.

De 42-jarige A.T. verklaarde dat de daders na de beroving plaatsnamen in het voertuig van de aangever, die onder dwang moest rijden naar de Menckendamweg. Daar stapten de verdachten uit en verlieten de plaats te voet.

Daarna reden de slachtoffers naar huis en schakelden de politie in. Ze bleven ongedeerd. De politie van Santo Boma heeft de zaak in onderzoek. Van de daders ontbreekt nog elk spoor.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

5 REACTIES
 1. Waarom heeft de ondernemer zoveel vreemde valuta en sieraden bij zich? Is dat met cash betaald moet worden in zijn sector? Maar wat dienen de sieraden voor?

  Als buitenlander zou ik met al dit geroof niet investeren in Su. Verder zijn de banken zijn ook niet faciliterend voor diaspora ondernemers. Hoe wil men investeerders hier krijgen? De multinationals hoeven niet op straat te lopen met geld. Ze zijn uitgezonderd.


  gemodereerd
 2. Ik heb Suriname meerdere malen bezocht en ik heb het gevoel dat criminaliteit en wanorde in het land toegenomen zijn sinds medio 2020. Ik vond Suriname veel leuker voor de komst van de nieuwe regime.


  gemodereerd
 3. @Alien 7,

  Het een heeft te maken met het ander.
  De nieuwe regering zegt tegen de mensen dat ze 2 handen, 2 voeten en een hoofd hebben en dus kunnen werken en geen subsidies voor van alles meer gaan krijgen. Ze moeten de handen uit de mouwen steken.
  Een deel van de subsidie-ontvangers van toen steekt af en toe de handen uit de mouw. Wel met een pistool in de hand.
  Dus is het onveiliger nu.


  gemodereerd
 4. @allien7 voor Suriname is het ook leuker als je niet meer komt.
  Trouwens die criminelen zijn de
  Ndp-ers die nu geen pakketje meer krijgen.


  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES