Lijk in verre staat van ontbinding aangetroffen in woning

1
Lijk wordt weggedragen in Suriname
Archieffoto ter illustratie: Lijk wordt weggedragen.

Een lijk van een manspersoon is vrijdag in verre staat van ontbinding aangetroffen in een woning aan de Frederikalaan. Volgens verklaringen van buurtbewoners gaat het om een 72- jarige buitenlander, die pas een maand in Suriname was.

Toen bewoners hem enkele dagen niet hadden gezien schakelden zij de beheerder van het appartement in, die poolshoogte nam. Nadat hij de deur van het appartement opende, ontdekte hij het lichaam van de overledene.

Hij werd liggend zonder kledingstukken op bed aangetroffen. De politie van Kwatta werd ingeschakeld, die ter plaatse ging voor onderzoek. Volgens de politie zijn er op het lijk geen sporen van misdrijf waargenomen.

Na afstemming met het Surinaamse Openbaar Ministerie is het lijk naar het mortuarium vervoerd.

1 REACTIE

  1. Sandra….als het een fam lid van ie was zou ue anders lullen. Als je niet zinnigs te zeggen heb, houd je waffel dicht want je komt erg dom omver. Niemand weet hoe die meneer is overleden. Niet omdat hij zonder kleding is aangetroffen moet je stomme conclusies trekken….mensen in doodstrijd hebben get vaak erg warm en kleden zich uit…..dus houd je snuit als je niets weet.
    gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.