dinsdag, juni 18, 2024
HomeUitgelichtPitbull ontsnapt en bijt tv-kijkend meisje (11) dood

Pitbull ontsnapt en bijt tv-kijkend meisje (11) dood

-

Does Travel - naar Suriname

De 11-jarige Rachel Bhagwandeen is donderdagochtend tragisch om het leven gekomen in het huis van haar oom in San Fernando, Trinidad en Tobago.

Het slachtoffer was samen met haar 9-jarige broertje Jaylon, televisie aan het kijken toen zij rond 11.00 uur in de woning werden aangevallen door een pitbull van het erf die was ontsnapt uit zijn hok.

Naar verluidt duwde Rachel haar broer naar de deur en zei dat hij moest rennen voor zijn leven. Jaylon wist te ontkomen en sloeg alarm, maar zijn zus werd door de hond gegrepen en verscheurd.

Het beest liet het meisje niet los, totdat de eigenaar na 10 tot 15 minuten ter plaatse kwam. Het slachtoffer heeft ter plaatse het leven gelaten.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

7 REACTIES
 1. OPHOUDEN om honden te verdedigen en de schuld alleen bij de baas te leggen.
  Honden zijn NOOIT NOOIT NOOIT te vertrouwen.
  het kan 100 keer goed gaan totdat ze een keer hun kans zien. ze wachten en wachten totdat.
  Hond en baas doodschieten dan komen ze er nog goed vanaf.

  Arm arm meisje,


  gemodereerd
 2. vechthonden moeten verboden worden , dit soort honden moet per direct over de gehele wereld afgemaakt worden , dit zijn geen huisdieren maar killers , en die oom moeten ze voor het gerecht brengen en bestraffen met dood door schuld


  gemodereerd
 3. mensen dat meisje redt haar broertje door hem weg te sturen , en dat meisje wordt verscheurd door die killer van haar oom , verdomd het meisje van 11 jaar is door haar oom vermoord , gooi die oom voor de leeuwen en dan merkt hij wat zijn nichtje heeft moeten doorstaan


  gemodereerd
 4. DEze honden zijn moordenaars. Eigenaar een lange gevangenisstraf geven. Zo erg is dit. En maakt mij zo verdrietig. Heel erg. Elke keer hoor ik dat deze moordenaars hebben toegeslagen.


  gemodereerd
 5. Het moet een vreselijke doodstrijd van haar geweest.
  Maar gek genoeg niemand van de mensen die dit leest,
  reageer niet. Het schijnt dat sommigen het niet erg vinden omdat, het ver van hun bed is (geen Fam:)

  sari tori

  Jacko


  gemodereerd
 6. De hond is getraind om mensen te doden, daarom zat het in een kooi. Als jij een hond de hele dag in een kooi moet plaatsen dan is het kennelijk geen huisdier maar een kooidier. Er moeten wetten komen die ertoe leiden dat burgers verboden worden om huisdieren als agressieve waakdieren te gebruiken. Vooral als blijkt dat de eigenaar bijna geen geld heeft om vreten te kopen en dus ook de dieren niet op tijd eten geeft. Iets wat je in Suriname vaak ziet. Ze hebben geen geld om te eten maar hebben wel 6 pitbulls rondlopen op het erf. De hond heeft het meisje gedood omdat hij honger had.


  gemodereerd
 7. Moedig meisje dat niet tegen de zeer sterke kaken van dit beest bestand was. Pitbulls zijn geschifte dieren. Aan hun kop zie je al dat ze agressief en 100% onberekenbaar zijn.


  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES