Bij gascilinder diefstal betrokken taxichauffeur door RBTP aangehouden

3
Bij gascilinder diefstal betrokken taxichauffeur door RBTP aangehouden

Leden van Regio Bijstandsteam Paramaribo hebben dinsdag de verdachte Sanjay R. aangehouden na diefstal van twee gascilinders te Noord.

Volgens de 37-jarige verdachte heeft hij een taxirit voor enkele jongens gereden, die hem niet konden betalen voor de rit. In ruil daarvoor zou hij twee gascilinders van elk 28 lbs. hebben gekregen.

Hij zou beiden voor 2.600 SRD aan een winkelier hebben verkocht. Hieruit kreeg hij 800 SRD en de rest hebben de anderen verdeeld.

Nadat de politie een tip kreeg dat deze verdachte betrokken was bij de diefstal werd hij opgespoord. Het lukte de sterke arm om hem in de kraag te vatten, die na zijn aanhouding werd overgedragen aan de politie van Geyersvlijt.

Op aanwijzing van de verdachte is de buit bij de winkelier aangetroffen en in beslag genomen.

Na afstemming met het Surinaamse Openbaar Ministerie is de verdachte in verzekering gesteld. Aan de opsporing van de voortvluchtige verdachten wordt gewerkt.


3 REACTIES

  1. Maar de staat su en de belastingbetaler voor miljoenen oplichten is niet volfoende om je aan te houden. Sterker nog je krijgt alle ruimte om t land uit t vluchten. Su las passie.kba.
    gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.