Hoofdinspecteur Gentle doet aangifte tegen zoon president

22

Hoofdinspecteur van politie Sergio Gentle heeft aangifte wegens smaad, smaadschrift, laster en belaging gedaan tegen Rishano Santokhi, de zoon van de president van Suriname.

Naar zeggen van Gentle is hij meermalen, ook op onchristelijke tijden tussen 01.00u en 03.00u ’s nachts, telefonisch belaagd door Rishano met de vraag of Gentle zijn baan wil verliezen.

Dit zou zijn gebeurd na 18 juli, nadat de politieofficier en zijn collega Raoul Hellings spontaan via Facebook de samenleving hadden opgeroepen om te protesteren tegen het beleid van de regering Santokhi/Brunswijk.

Ook zou Rishano hem hebben voorgehouden dat hij zijn dienstvoertuig en wapen moet inleveren en daarna zijn gangster handelingen moet voortzetten.

De zaak is momenteel in onderzoek bij de afdeling Regio Recherche Midden.

22 REACTIES

 1. Kwalijke uitlatingen van Rishano indien die op waarheid berusten maar eerlijk gezegd geloof ik deze landverrader Gentle niet. En heeft de min-president van Nederland al gereageerd of heeft hij jou en Hellings keihard uitgelachen?
  gemodereerd

 2. Hoofd Inspecteur Gentle … vertrouw niet op onderzoek van de amateurtjes van het OM.

  Je moet zelf maatregelen nemen … een eind streep trekken aan het gedrag van de zoon van de Leugenaar van Lelydorp. Misschien zal …. Daddy Liar …. eindelijk aftreden vanwege familie omstandigheden.

  Wie oren heeft … hore; wie lezen kan ….. leze !!!!!!!!!!!
  gemodereerd

 3. Nadat hij zijn vader met de grond gelijk heeft gemaakt. Nadat hij zijn vader beschuldigd heeft onder de plak te zitten van Mel S.
  Gaat meneertje zich ook met staats zaken bemoeien.
  Oke, het hek is nu van de dam.
  Chan, roep je zoon tot orde. Laat hij zijn staart krullen en in zijn hok gaan zitten.
  Sinds wanneer is hij minister van Juspol??? Denkt hij dat door te slijmen bij VeePee, hij het recht om maar te lopen ventileren. Meneer de beleidsmedewerker, die een baan van papa heeft gekregen.
  Ga solliciteren, zoals.alle anderen.
  Het moet niet gekker worden.
  gemodereerd

 4. Genleman moet zelf moord gaan plegen!! die klootzak is nu nergens en zoekt slachtoffers!!
  gemodereerd

 5. Verjaard! dus het wordt niets. Als zijn demo was gelukt voor ddb, had ij nooit wat gezegd.

  Ga maar bij het vrouwtje uithuilen en opnieuw met iets nieuws beginnen. Je barst van energie, dat bleek uit de demo.

  Voorkomen is beter dan genezen. Nu ben je so mofo. Ik wilde iets in het Surinaams zeggen over je poep is afgelopen nu.
  gemodereerd

 6. Er was al een voice waar Gentle hem zei: bel me niet.
  Maar deze hinderlijke, idiote mislukkeling gaat maar door
  gemodereerd

 7. Die kauw fotoe boi van Bouta piert zijn bek. Zijn staatsondermijnende acties om het kabinet van Chan ten val te brengen heeft tot niks geleid.
  Wanneer gaan deze figuren demonstreren tegen de boeven van de NDP die het land Suriname beroofd, verkracht en geplunderd hebben.
  Nee, deze NDP onderkruipsels gaan zich agiteren tegen het huidige kabinet. Stelletje honden die de NDP loslaat om ondermijnende activiteiten te ontplooien.
  Hoop dat al de dieven nog binnen geharkt worden. D
  gemodereerd

 8. mul en debby wat zijn jullie vieze mannetjes , jullie vinden het prachtig he dat de minister van financiën en de president familie problemen hebben he , denk eens goed na , jullie afgod ddb beschuldigde zijn kleinzoon w.b. dat hij wapens gestolen heeft uit zijn wapen kluis nadat die knaap zich zelf heeft dood geschoten , nou het kan ook zijn dat ddb zijn kleinzoon vermoord heeft , ja familie vraagstukken he , dus jullie stelletje idioten
  gemodereerd

 9. kijk die gentle zoekt een zondebok , want gentle is echt een laag geschoold jochie , deze paarse nietsnutters gewoon verwijderen , lafbekken zijn het , jij met jou organic movement heeft niet de massa paarsen kunnen optrommelen , dus droeftoeter daaaaaaaaaaaaaag
  gemodereerd

 10. Niemand reageert langer op huil baby gentle, nu zoekt hij gewoon aandacht. Waar kan ik een foppertje voor hem sturen.
  gemodereerd

 11. Deze gentle is een djnepper en wil de president in een kwaaddaglicht stellen.
  Heeft hersens van een springende kikker.
  Het zal hem niet lukken.
  Dat hij een inspecteurs titel heeft kan ik mij ook niet voorstellen. In de periode van bouta gewoon benoemd waar eigenlijk iemand met een universiteit titel hoort te zijn. Dus masteropleiding.
  Bananen republiek gebeuren!!!
  gemodereerd

 12. @@@WAT …. Babadrager …. soort zoekt soort! Een vies mannentje kan door een flinke bad te nemen weer schoon worden. Maar …. een ZIEKE GEEST …. geen enkele psychiatrie … kan daarin verandering of genezing brengen.

  Ondanks je handicap .. ZIEKE Geest … kun je lezen en je hebt het goed begrepen.
  Wat ik geschreven heb, staat en blijft geschreven.
  In een soort gelijke situatie zou dat eveneens voor jou gelden.

  A propo … dat de mini-ster van Financiën is afgetreden is voornamelijk NIET uit familie omstandigheden … EERDER … door slecht … inconsistent … frauduleus handelen.
  Hij had toch tien {10} schone vingers … achteraf zal blijken …. lange, vieze vingers !!!

  Bang om dezelfde behandeling te krijgen als Adhin heeft meneer bedorven eieren voor zijn geld gekozen.

  Ik hoop dat de oppositie partijen eisen dat deze WALNOOT vervolgd wordt.
  gemodereerd

 13. Kwik, je bent op non-actief…samen met kwek. Als die beweringen van jou waar zijn. Prima, dan aangifte.
  Maar wees erop voorbereid dat jij, kwek en die charlatan van de brandweer ook aangiftes kunnen verwachten vanwege ernstige en smerige beledigingen van de president en zijn echtgenote. Zelfs over vermeende slaapkameractiviteiten.
  Dus wees erop voorbereid, kwik. En nogmaals, waar ben en blijf je met je eeuwigdurende bedreigingen richting latour???
  gemodereerd

 14. Wat ik niet snap van de reacties hier, is dat er alleen maar haat en wrok word verkondigd. Het is eigenlijk te zielig voor woorden. Om nu te stellen dat er bij elk incident, Mensen paars worden gemaakt is onbegrijpelijk. Mijn inziens is de organic movement een logisch gevolg van de financiële en economische malaise die Suriname nu meemaakt. Waarschijnlijk moet ik hier me achter deze regering scharen en de vorige regering zoveel mogelijk bekladden. Daar heb ik totaal geen behoefte aan, de geschiedenis is er om van te leren. Maar hier houd men het liefst vast aan negativiteit. Wat de Hr. Gentle betreft heb ik geen kennis over zijn politieke kleur en zie hem als iemand die wil vechten voor een beter Suriname..! Want er gebeurd veel in het land, dat niet mooi is..
  gemodereerd

 15. Gentle en de fam. Brunswijk hebben ruzie en Richano (de zoon van de president) werkt op het kantoor van de VP. Richano praat altijd positief over Brunswijk. Zou hij door Brunswijk aangezet zijn tegen Gentle? Ik heb begrepen dat Richano niet erg stabiel is, maar weet het niet zeker.
  gemodereerd

 16. Waarom hebben jullie niet zo massaal gereageerd over die zaak van de SLM de Haan 🐓 zit nu in Nederland waar waren jullie allemaal op deze Forum. En die Meneer van de kabinet van de President die €17,500 verdiend als Adviseur van de President, ik geen van jullie gehoord. En nu massaal reageren over de Hoofd inspecteur Gentle. Zolang je jouw mening geeft ben je een paarse 🐀 of iets anders. Je mag niks kritisch zeggen over deze Coalitie. Mooi is dat .
  gemodereerd

 17. Konsensi, organic movement is het gevolg van eigen belang. Iedereen is met eigen belang bezig, ook de zoon van de President. Surinamers hebben van paars geleerd dat eigen belang altijd voorop moet staan.
  gemodereerd

 18. Ik denk dat Rishano Santokhi, de zoon van de president van Suriname geestelijk aardig gestoord is. Als hij zelfs met zijn eigen vader zo veel problemen heeft, dan snap je best wel dat wat kabels bij hem los zitten. Ik ben toch erg benieuwd wat voor werk Rishano precies doet. Rishano zou zich moeten schamen dat hij met hulp van papa een job heeft gevonden. Je moet op basis van opleiding en ervaring geplaatst worden op een functie. Ach tja, bij Chan en Ronnie is het alles wat de klok slaat, family and friends. Schaamteloos. Dus terecht dat de heer Gentle deze verwende kwast aanklaagt.
  gemodereerd

 19. mul , debby , eigen+ mening , jullie vriend gentle zal azijn pissen , deze paarse nietsnutter zal voor de rechter niets kunnen vertellen , hij die afgedankte paarse agentje zal daar met een mond vol tanden staan en zijn tanden zijn zwart en witte tandpasta zal niet helpen , en die zoon van de president heeft het zelfde probleem , misschien helpt de paarse tandpasta

  mul ach klopt wij hebben medelijden met jou dat je geestelijk gestoord bent , en jij kunt niet meer behandeld worden , triest , maar in de bijlmer kunnen ze jou ook niet helpen
  gemodereerd

 20. WAT 27 augustus 2022 Bij 05:33
  mul ach klopt wij hebben medelijden met jou dat je geestelijk gestoord bent , en jij kunt niet meer behandeld worden , triest , maar in de bijlmer kunnen ze jou ook niet helpen
  **************************************************************************
  @WAT … wie zijn wij …” wij hebben medelijden met jou dat je geestelijk gestoord bent “.

  Laat me dit van zeggen … ik … mul … ben sinds jaar en dag genezen verklaard … maar babadrager @WAT … jij bent UITBEHANDELD … nergens ter wereld is hulp voor handen.

  WHO heeft om die reden de Ned. regering geadviseerd je LIFETIME op te sluiten want je vormt een gevaar voor jezelf en de samenleving.
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.