Drie jeugdigen gestoken en gekapt bij vechtpartij tussen groepen

6
Politie in Suriname

De politie van Latour heeft afgelopen maandag drie jeugdigen aangetroffen met kap- en steekverwondingen aan de Goede Herinneringweg in Suriname.

Het gaat om de slachtoffers tevens verdachten Zerginio A. (16), Fabian A. (16) en Nigestie N. (16). Uit het politionele onderzoek blijkt, dat er een vechtpartij was uitgebroken, waarbij twee groepen elkaar verwondingen hebben toegebracht.

Zerginio en Fabian zijn na behandeling huiswaarts gestuurd, terwijl Fabian ter observatie in het ziekenhuis is opgenomen. De politie heeft twee houwers en een mes in beslag genomen, waarmee de verdachten zich elkaar hebben verwond.

De zaak is voor verder onderzoek overgedragen aan Jeugdzaken.


6 REACTIES

  1. Ze zullen hun leven lang herinneringen hebben aan de Goede Herinneringweg. Deze misdadigers zijn steeds jonger. Moordenaars in spé, oftewel, deze misdadige jeugd wordt de toekomstige moordenaars.
    gemodereerd

  2. Er is veel misgegaan in de opvoeding van deze 16 jarigen. Hun vader (als ze die uberhaupt hebben gekend) lijkt mij geen voorbeeld figuur.
    gemodereerd

  3. Dat is de nieuwe team sport in Sur.Djuku nanga kappu.Soms wordt de ervaring opgedaan in een team ook individueel toegepast op de buurman.
    gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.