‘Ontvreemd’ dienstwapen agent teruggevonden in eigen auto

4
wapen

Een politieman te werk gesteld op politiebureau Geyersvlijt in Suriname, raakte vandaag even in paniek nadat zijn dienstwapen op mysterieuze wijze was verdwenen.

Volgens de politieman had hij zijn dienstwapen in z’n zij geplaatst. Hij ging ’s ochtends naar de Johan Bodegravelaan bij een broodwinkel en deed daarna wat inkopen. Rond 12.00u kwam hij ineens tot de ontdekking dat zijn wapen niet meer in zijn zij was.

Het betreft in deze een Glock 9mm met een patronen houder. Na de ontdekking schakelde hij de Surinaamse politie in, die een onderzoek instelde en een aangifte opnam. De agent had het idee dat zijn wapen zou zijn ontvreemd, maar wist niet waar.

Uiteindelijk bleek alle ophef om niets te zijn; het dienstwapen werd namelijk teruggevonden in z’n auto.

4 REACTIES

 1. Ik ben benieuwd als deze klojo, een rapport moet gaan schrijven. Weet ie misschien ook nog hoe hij heet ? Als hij zijn
  holster dicht had gedaan, dan zou zijn wapen niet uit glijden.
  Hij is gewoon in de war die arme P#nis, moet ffe uitrusten thuis!

  sari tori

  Jacko
  gemodereerd

 2. Op staande voet ontslaan. Deze man zal in een sitautie moeten komen dat hij zijn dienstwapen hard nodig moet hebben en dan pas tot de ontdekking komen, dat hij het (let op) thuis of dienstauto heeft achter gelaten of voet bij stuk houdt dat het gesloten is, maar weet niet waar?

  Deze man is een zeer groot gevaar voor collega’s/Korps Politie Suriname en de Surinamers.

  Deze man heeft de juiste professionele hulp nodig.

  Weg met deze politieagent die aan geheugenverlies lijdt. Geheugenverlies is dat herinneringen uit het geheugen gewist zijn.
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.