zondag, mei 26, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieVechtende taxichauffeurs ingesloten

Vechtende taxichauffeurs ingesloten

-

Does Travel - naar Suriname

Twee taxichauffeurs, die het steeds met elkaar aan de stok krijgen, zijn door de politie in Suriname in verzekering gesteld. Ze hebben een slepende kwestie over het betalen van standgeld bij een bepaald taxibedrijf in de binnenstad van Paramaribo.

Een van hen heeft een leidinggevende functie binnen het bedrijf en vindt dat de andere taxichauffeur zonder te betalen ritten rijdt namens het bedrijf. Die taxichauffeur besloot om in de directe omgeving taxiritten te rijden met de naamsticker van het bedoelde bedrijf.

Elke keer wanneer zij elkaar ontmoeten trekken ze houwers en worden er over en weer dreigementen geuit. De ene stapte naar de politie en deed aangifte tegen de ander. De politie liet de andere chauffeur voor verhoor op het politiebureau komen.

Na afstemming met het Surinaamse Openbaar Ministerie is besloten om beiden in verzekering te stellen.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

6 REACTIES
 1. Corruptie, slecht leiderschap en pure onkunde hebben geleid tot armoede, ellende en moreel verval. In veel landen met een dergelijke reputatie is een mensenleven niets waard.
  Eens in het jaar zie je dat de vieze-plee-sident een individu die aan de onderkant van de samenleving zit, ondersteund. Echter, er moeten dan wel journalisten opgetrommeld worden om zijn daad te fotograferen, maar goed…
  Van didibrie hebben we dergelijke initiatieven nooit gezien. Ik hoop dat karma meedogenloos toe mag slaan!


  gemodereerd
 2. Moeilijk tori dja, ala sma wan verdien tog!!!
  Sang unu no overleg bun, dan a tori sdon tog!!!

  sari tori

  Jacko


  gemodereerd
 3. boesboes, hoe dan hoe dan, je leest het artikel en dan schrijf je toch. waar haal je een ander artikel vandaan. Ie droengoe noh
  feesje gehad, waar is het feesje?🎼🎼🎤🎤🎶🎶📯📯🥁🥁🎷🎷🪗🪗🎺🎺🎸🎹📻🎻🪕


  gemodereerd
 4. @JZwartmans
  A krabumentaliteit e kon na loktu. Over de hele linie is dat merkbaar in su. Samenwerken lijkt tegenwoordig wel een scheldwoord. Aai sranang….(diepe zucht).


  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES