woensdag, mei 29, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieSLM-directeur Paul de Haan toch het land uit

SLM-directeur Paul de Haan toch het land uit

-

Does Travel - naar Suriname

SLM-directeur Paul de Haan is mogelijk niet meer in Suriname. Er wordt rekening ermee gehouden dat De Haan het land heeft verlaten en via Frans-Guyana richting Frankrijk is gegaan. Dat hebben de autoriteiten zojuist bevestigd.

De Haan had een uitreisverbod en was verplicht om net als Prenobe Bissessur in Suriname te blijven in verband met het strafrechtelijk onderzoek van het Openbaar Ministerie (OM) bij de vliegmaatschappij.

Dagblad De West meldde vanmorgen dat De Haan officieel met ziekteverlof zou zijn, nadat hij zich ziek had gemeld bij zijn secretariaat.

Bissesur probeerde gisteravond naar Miami te vliegen maar werd aangehouden. Politiewoordvoerder Milton Bisschop laat optekenen, dat Bissessur omstandig bij procesverbaal is verhoord. Hij heeft echter niet de status van verdachte.

Het Nederlands paspoort van betrokkene is ter beschikking gesteld van de procureur-generaal in verband met het onderzoek. Bissessur mag het land niet verlaten en moet ter beschikking van het onderzoek blijven.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

36 REACTIES
 1. Als buitenlandse zaken snel is kan men via Frans- Guyana, Brazilie en Guyana ts vragen hem op te
  pakken en aan Suriname uit te leveren.


  gemodereerd
 2. De autoriteiten op de luchthaven in Frans-Guyana alarm slaan!! Paspoort afpakken en deporteren naar SU!!


  gemodereerd
 3. Ik wist vanaf de eerste dag dat ik las dat deze man aangesteld werd als CEO/directeur van SLM dat er iets niet klopt met hem. Deze conclusie had ik getrokken aan de hand van een eerste check van zijn LinkedIn profiel. Veel mensen bij de regering in Suriname zijn echt naïef en trappen snel in lege praatjes van een aantal opportunisten uit Europa. Dezelfde indruk had ik ook bij de HPSG Deense cowboys. Een simpele background check kan heel handig zijn.
  De ratten vluchten nu allemaal weg uit Suriname.


  gemodereerd
 4. Allemaal OPSLUITEN,,…Henna Draaibaar,..JESSRUN,Leo BRUNSWIJK,..ding mang eh tek oen P..eh bro froitie,..a KAFOWROE ,de HAAN long,..die SPEENVARKENTJE,..PRENOBE BISSESUR VASSIE.de man van 175.000 Euro per maand.CHAN,..go zoekoe ding mang jere A VOLK WAN ING MONIE BAKKA.Jullie zijn èèn SCHURKENBOEVEN BENDE !


  gemodereerd
 5. De haan is geen mens…….hoe kunnen dit soort figuren hun gang gaan . Waarom vlucht iemand weg????? De HAAN moet in de pan met masala en peper


  gemodereerd
 6. Er moeten Surinamers. taxi- chauffeurs, korjaaleigenaren, enz zijn die de haan hebben gehoplen om te ontsnappen. Ook hier moet een onderzoek in starten. Al de bewegen van de haan moeten in kaart worden gebracht sinds bekend was dat er stront aan de knikker was.

  Met wie stond hij in contact, zijn adres waar hij in Suriname verbleef binnen treden, kan zijn bankrekening worden geblokkeerd, enz. Er moet toch zaken van zijn paspoort te vinden zijn bij de douane of de SLM, ministerie van Transport & enz.

  Opsporing verzocht moet zo snel
  mogelijk gebeuren bij Interol.

  Een ieder die hand en spandiensten heeft gedaan en in contact met de haan heeftt gehad doet er verstandig aan dit aan de politie te melden.

  Dit is een nationale zaak. De haan heeft criminele daden verricht bij de SLM om
  beter van te worden en Suriname op te lichten.


  gemodereerd
 7. Waar is de VHP aanhangers gebleven durven ze niet te Reageren op deze actie van Meneer De Haan ,Radio stilte. Ik hoor ze nu niet over paarse Ratten. Wat voor Rat 🐀 is deze De Haan 🐓


  gemodereerd
 8. Aangezien de Su authoriteiten als slakken bewegen is deze haan/vogel heel vlug rennend/vliegend zich zelf in vrijheid gesteld. Wat commedie staat ons nog meer te wachten?

  Breng Lau terug op slm. Hij schijnt goede beslissingen te kunnen nemen.


  gemodereerd
 9. Heeft de koning van Albina hier ook iets mee te maken. Ik vraag me af of het ooit wel goed komt?


  gemodereerd
 10. De vogel is dus gevlogen.
  VERDORIE!!!!
  Het lijkt wel een vloek. Iedereen komt en graait zijn deel.
  Chan is helemaal gek geworden. Je haalt een bandiet als bestuurder binnen. Suriname heeft toch ook economen?
  De Haan is gevlucht, besmet het boeven virus. Maar wat wil je?? Wat straalt Chan uit. Zijn VP is een ouwroe rover.
  Zijn vrouw en kinderen, werden als eerste gesetteld.
  Ach, ach mi ati e kre.


  gemodereerd
 11. Chan is zwak. Dit zag je al vanaf de horozon aankomen. En toch ziet Chan dat niet.

  President onwaardig.
  Kruip onder n steen.


  gemodereerd
 12. De Haan heeft gelijk om in stilte zich uit de voeten te maken.
  Hij weet dat het rechtssysteem van Suriname niet te vertrouwen is.
  Dat is een publiek geheim!

  Het systeem wordt beïnvloed door partijpolitiek, mensen met geld en invloed.
  Tegenwoordig zitten er ook criminelen in de club.

  Deze haan laat zich niet zomaar vangen.


  gemodereerd
 13. Hoeveel tjoeku heeft de Haan betaald voor het vluchten naar het buitenland en Prenobe niets. Wanneer sprake zou zijn van een waarschuwing om het land niet te verlaten, waarom is dan op dat moment het paspoort niet ingevorderd???????
  Een stinkende zaak!!!
  De ene mag weg vluchten en de ander niet………..


  gemodereerd
 14. @@ Kale! Deze is een kraaiende en weglopende haan, die al de kippen van SU heeft gefokt!! Let wel!! Er zijn vele SUUS die zich laat naaien door dit soort Hanen!! Bewust en onbewust!!


  gemodereerd
 15. Beste forum schrijvers.
  Wanneer dhr. Boefdraad nogsteeds niet op de internationale lijst van opsporingsdienst staat, waarbij sprake is van miljarden verduistering, geeft dit aan dat vergeleken met deze lieden het een pinut is en zullen nooit enige acties worden ondernomen.
  De enige verantwoordelijke is de president zelf.


  gemodereerd
 16. president het is ook u schuld dat mensen bij de slm zaten te graaien , u pompte telkens weer geld van het volk in de slm , wij hebben 8 maand geleden al gezegd dat slm niet te redden is en toch houdt u voet bij stuk , de schuldenlast werd steeds hoger en dat geld wat u erin gepompt hebt zij de salarissen van betaald en de rest ging in eigenzak van de topmensen
  nogmaals president laat de slm vallen en al het gestolen geld moet weer bij het volk komen
  vooral nu de prijzen weer zijn gestegen , president daar moet u voorstaan het volk heeft al zoveel slachtoffers gebracht , maar het kan niet meer
  en een haantje vult niet de maag van de bevolking


  gemodereerd
 17. In de wandelgangen hier in Ptata zeggen mijn Hollandse
  kennissen, de domme apen daar in het Su parlement !
  Daar begin ik nu stellig te geloven.

  sari tori

  Jacko


  gemodereerd
 18. De haan zo snel mogelijk oppakken en invriezen en naar jumbo supermarkt ter verkoop. Mensen wees snel voor hij andere kippen naait en nakomelingen verwekt.


  gemodereerd
 19. Aangesteld om ja te knikken voor degenen die hem hebben geplaatst,de echte boeven moeten worden opgehangen niet de haan die slechts het speelbal was van deze figuren in de politiek Brunswijk en baba chan .ziet het volk niet in dat ze eindelijk deze regering naar huis moeten sturen en kaal moeten plukken.bouta, Abrahams en hun hele shitzooi ook kaal plukken ophangen en deporteren . Tunesië als voorbeeld nemen en begin mkn met schoonschip dmv UN EU KPMG ,PwC om herstel vd economie.rechtsysteem wordt beheerd door geld en politiek sinds VHP, Nps.de ware strijders van su zijn vermoord door bouta , aanhangers van hem hebben kruimels gegeten net zoals VHP van lachman de kopies hebben priveleges gehad en zijn rechters geworden net zoals nps ook heeft gedaan weg ermee opstand ,neem voorbeeld van Tunesië,opstand, kaalplukken en ophangen


  gemodereerd
 20. ja, de haan heeft iets verkeerds gedaan. maar aan de andere kant, wat dan? 40 jaar lopende rechtszaak afwachten?


  gemodereerd
 21. Chan zet aub de juiste man of vrouw op de juiste plek..! U ziet zelf wat het resultaat is van al die zogenaamd goed bedoelde benoemingen.! Start sollicitatie procedures op, en geef al die mensen die hard hebben gewerkt of gestudeerd een eerlijke kans.


  gemodereerd
 22. Dan hebben ze Lachmising weggestuurd voor deze rat. Laat Rutte Paul de Haan meenemen in September. Anders kan hij thuis blijven.


  gemodereerd
 23. Aangetrokken door Santokhi en benoemd door Santokhi. Ik ben benieuwd wat voor viezigheid nu aan het licht zal komen.
  Hij heeft de kans gekregen van Santokhi om te vluchten omdat deze de Haan de deksel van de beerput zou openen.
  Santokhi speelt op safe en dus kon hij vertrekken. Na hoefdraad kon een ieder toch aanvoelen dat dit stond te gebeuren


  gemodereerd
 24. Net als het diaspora verhaal voor de verkiezingen, wat nu een doodgeboren kind blijkt te zijn en totaal mislukt is…zo ook het proberen te redden van de SLM, het EBS debacle, overbetaalde adviseurs en juristen die niets bijdragen en corrupt blijken te zijn, 30.000 spookambtenaren die elke maand betaald worden, het onderwijs dat vierkant draait waar kinderen met rode cijfers hun overgang certificaat ontvangen en waar het leerniveau de komende jaren drastisch zal dalen op die manier, het IMF wat een strop om de nek is voor het volk dat verarmt, niet voor de rijkere surinamers… hoelang gaat de lijst nog worden voordat er een transparant, zuiver beleid gevoerd wordt…deze regering moet zeker niet met de vinger naar het verleden wijzen, naar de NDP! Zelfs zij maakten er niet zo een potje van.


  gemodereerd
 25. Dat het geen zuivere koffie was met deze man was vanaf het begin duidelijk.
  Hij weet dat het in een bananen republiek goed vertoeven is.
  Hij heeft zijn deel eruit gehaald en is met de noorderzon vertrokken.
  De ene schandaal na de andere.
  Waarom is zijn paspoort ook niet ingenomen bang voor wat Nederland zou kunnen doen.
  Surinamers word wakker en sta op uit je luie stoel.
  De regering leiders maken er een potje van.
  De ene schandaal na de andere.
  Deze regering moet opstaande voet naar huis.
  Bij het binnen halen van externen worden we nog armer gemaakt.


  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES