dinsdag, juni 18, 2024
HomeOnderwerpenGezondheidPersoneel AZP protesteert bij ministerie van BuZa

Personeel AZP protesteert bij ministerie van BuZa

-

Does Travel - naar Suriname

Personeel van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo (AZP) is vanmorgen naar het gebouw van het ministerie van Buitenlandse Zaken in Suriname (BuZa) getrokken om daar te protesteren.

Vernomen wordt dat er actie wordt gevoerd vanwege het uitblijven een loonsverhoging. De actievoerenden eisen een nieuwe loonreeks en betere waardering voor de zorginstelling.

Een deel van de bond ging naar binnen om zaken met de minister te bespreken. De rest stond buiten te wachten op het resultaat.

Personeel AZP protesteert bij ministerie van BuZa

opening
Fernandes Express
Passion in concert

7 REACTIES
 1. Surinamers zijn rare mensen. Altijd als er crises is stellen ze keiharde eisen en willen ze altijd loonsverhoging. Hoe in hemelsnaam willen deze mensen dat het land uit een crisis geraakt.
  En de eisen zijn meestal niet mals, iedereen wil 80 of 100 procent verhoging.
  Gebeden zijn er genoeg in het land, het vragen naar loonsverhoging is een eindeloos gebed.


  gemodereerd
 2. Protesteren is ieders goed recht. Hebben deze mensen de aan hen toevertrouwde patiënten wel in goede doen achtergelaten? Of zullen ze bij terugkomst een paar halfdode c.q. doden aantreffen? Bij Dr. Sophie Redmond en Florence Nightingale stond de zieke mens ALTIJD op de eerste plaats, maar tsja, de tijden zijn veranderd, klinkt het clichématig. Flauwekul, de mentaliteit is veranderd.


  gemodereerd
 3. Ga bij Bouta, die heeft genoeg in zijn achtertuin!! en dan wint hij de volgende verkiezing!!


  gemodereerd
 4. Echt raar, waarom bij BUZA?
  Ze hebben ook nooit genoeg. Su lijkt wel een vervloekt land. Gun eenieder een goed loon, echter schijnen velen niet te beseffen dat loonsverhogingen ala dol momenteel geen soelaas bieden. Kies een beter moment uit.


  gemodereerd
 5. morgen lezen we weer dat er baby’s en ouderen zijn gestoven in het azp, het personeel kan beter gaan werken in het moratrium , zullen ze de doden dan wel met respect behandelen en dan niet op straat gaan


  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES