Minister Ramdin positief getest op COVID-19

13
minister Albert Ramdin suriname

Minister Albert Ramdin van Buitenlandse Zaken, International Business en Internationale Samenwerking (Bibis) is positief getest op COVID-19.

Ramdin, die afgelopen week deelnam aan het Agri-Investment Forum & Expo evenement in Trinidad and Tobago, is bij terugkeer in Suriname positief getest op het gevreesde virus.

De bewindsman geeft aan alle protocollen in acht te nemen en dat het goed gaat met hem. Zijn werkzaamheden zet hij gewoon voort. De minister werkt van huis uit waarbij hij zoveel mogelijk gebruikmaakt van digitale media om aan zowel lokale- als internationale vergaderingen deel te nemen.

13 REACTIES

 1. Wil hij ook de handdoek in de ring gooien. Tot de ontdekking is gekomen, dat djompo grap taki a no alla sani ete. Ie moes abi krakti nanga blow fu hor taki boen langa tin.

  Gegokt en Verloren? Een te grote pondo aangedaan, bluf is andere koek dan maar een bluf.
  gemodereerd

 2. Wat moeten we daarmee?? Arme onschuldigen worden aan hun lot overgelaten om te sterven.
  Kan ons een worst wezen wat deze gast overkomt.
  gemodereerd

 3. Daarom ben je lid van de paarse criminele corrupte boevenbende olv de grootste verkrachter en drugsdealer en moordenaar van Suriname opa D, Debieus. Jullie hebben ka te maken, wat anderen overkomt, jo paarse heks!
  Beterschap minister.
  gemodereerd

 4. Beste famirie
  Zoals jullie kunnen zien is covid er nog. Gelukkig minder verspreiding en is er een medicijn

  Debby, debby rtgoch
  Hoe zou jij het vinden als je gehele familie kanker had en jij alle vormen hiervan. Dus je moeder, je vader als je hem kent, je broers en zussen, je kinderen en kleinkinderen?

  Ach , zal je een worst wezen toch
  bloedworst? fladder? bere? maar stel dat die bloedworst je die kanker bezorgt, nie erg noh?

  ok, bedenk dat wat jullie overkomt jouw schuld is, jij en niemand anders
  gemodereerd

 5. debby ,anderen sterven , dus dat is jou een worst he , straks ga jij de pijp uit en dan zal ons dat een worst zijn , en het begrip straks hier in Suriname kan ook heel snel zijn he
  gemodereerd

 6. passant , hoe dom ben jij , dit kun je nooit vergelijken met dat van de minister van financiën , de minister van financiën gooide de handdoek niet in de ring , maar voor jou is dat worst he , we weten niet of jij kinderen hebt en kleinkinderen , als daar iets ergs mee gebeurt zal jij zeker gewoon verder gaan met jou dingen , jij lijkt ddb wel toen zijn kleinzoon w.d. uit het leven stapte?? , beschuldigde ddb w.d. dat hij wapens had gestolen uit de illegale wapenkamer van ddb
  gemodereerd

 7. Samen met deze minister zijn er nog veel meer mensen die COVID hebben, alleen worden hun namen niet genoemd in de landelijke kranten.

  Ik zeg tegen minister Ramdin ziek goed uit en ga dan weer gauw aan de slag.
  Maak nu dan maar geen buitenlandse reizen meer.
  Want Suriname is nu als een zinkend schip op woeste zee.
  Wij zijn aan het verzinken.

  Uw buitenlandse tripjes kosten de Surinaamse staat heel veel geld dat anders besteed kan worden

  Misschien heeft u nu tijd over om een lijst te maken van wat uw buitenlandse tripjes Suriname hebben opgeleverd en anders zeg ik volg uw collega Achaibersing.

  @Ab Out en @WAT
  please don’t shout I’m orange and a Elephant:) just like you!
  gemodereerd

 8. Deze man doet erg interessant en belangrijk. Mijn inziens kan Suriname hem missen als kiespijn. Zijn reislustig gedrag en gewichtig voorkomen, hebben het land niets dan nog meer ellende gebracht! Ramdin doet zichzelf voorkomen als een autoriteit. Maar tot nu toe heeft hij dat niet kunnen waarmaken.
  gemodereerd

 9. Beterschap minister. Ik ben het niet eens met je dat je overal in de wereld ambassades wil neerzetten. Verder dat je haitianen het land binnen laat stromen. Wat als we hindustanen en javanen het land binnen laten komen? Zij werken ook hard. Jouw handelen met de deense oplichters was ook niks. Maar ik wens je spoedige beterschap toe.
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.