Frontale aanrijding nadat stuur op slot valt tijdens rijden

8
Frontale aanrijding nadat stuur op slot valt tijdens rijden

Aan de Kennedyweg in Suriname heeft zich maandagmiddag weer een frontale aanrijding voorgedaan. Daarbij zijn vijf mensen gewond geraakt en afgevoerd met twee ambulances.

Een van de voertuigen kwam vanuit de richting van Zanderij en ging richting Rijsdijk. De andere bestuurder reed in de tegengestelde richting. Die verklaarde dat zijn stuur ter hoogte van Overtoom op slot viel, waardoor hij de controle over de besturing verloor en op de weghelft van de tegenligger terecht kwam.

Er ontstond hierdoor een frontale aanrijding waarbij vijf personen gewond zijn geraakt: twee uit het voertuig van de veroorzaker en drie uit het ander voertuig. Beide voertuigen zijn in beslag genomen.

De Surinaamse politie was ter plaatse om het verkeer te regelen en de aanrijding te onderzoeken.


8 REACTIES

 1. Een stuurslot kan nooit op slot vallen als er een sleutel in zit.

  Er is geknoeid met die slot.
  gemodereerd

 2. Dan is dat motor afgeslagen tijdens het rijden. Dit is het gevaarlijke van alles elektrisch en digitaal maken.
  gemodereerd

 3. Altijd weer die knullige clowneske verkeersongelukken.
  Hij denkt dat men ook deze leugen zal geloven.
  Ik schat dat zo’n 80% in dit land geen rijbevoegdheid bezit of hun rijbewijs op een illegale manier heeft behaald.
  Het verkeer in Suriname behoort tot de levensgevaarlijkste ter wereld.
  Je komt weinig of geen fietsers tegen op de weg.
  Men zoekt liever bescherming in de bus of auto.
  gemodereerd

 4. Alweer zo’n idioot die een aanslag denkt te plegen op de intelligentie van de doorsnee surinamer.
  gemodereerd

 5. Er is misschien toch wel sprake van een ’takru sani’ in het Surinaamse verkeer, ogen vallen dicht zonder dat de chauffeur weet waarom, stuur valt op slot zonder dat daar een verklaring voor is. Ze moeten DiDiBri maar snel opsluiten voordat er nog meer onverklaatbare ongelukken plaatsvinden in het verkeer.
  gemodereerd

 6. Wanneer de auto uitvalt dan gaat je stuur inderdaad helemaal vastzitten want het hele systeem valt uit en functioneerd niet. Vaak willen mensen besparen op de servicekosten of die monteur heeft alleen maar mars gedaan door bijv. goede originele onderdelen te vervangen door goedkope rommel onderdelen…
  gemodereerd

 7. Ja Henkes: als de moderator het niet belangrijk genoeg vindt om mijn verhaal over secondeslaap en ogenblikkelijk stoppen als het stuur van de auto in het slot valt, te publiceren dan lijkt het alsof mensen geen belangrijke zaken op het internet plaatsen.
  Zoek op wikipedia Secondenslaap en ik denk dat een heleboel rare aanrijdingen in Suriname daarmede verklaard zijn. Het enige advies dat ik aan deze Chauffeurs kan geven is: als je last heb van de ziekte “secondenslaap” je niet achter het stuur moet kruipen. Ik reageer op jouw bericht omdat ik bang ben dat- wanneer ik zelfstandig zou reageren- mijn bericht alweer niet zal worden geplaatst. Ik zal maar niet zeggen wat de reden van de moderator is, maar een goed verstaander…..

  ANTW:
  Waarschijnlijk heb je die reactie in je slaap getypt want er niets verwijderd en nergens iets te vinden van een reactie over secondeslaap.
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.