Vrouw bij woningoverval met hamer op hoofd geslagen

6
hamer

Een 45-jarige vrouw kreeg de schrik van haar leven, toen ze zaterdagavond door twee gemaskerde criminelen werd overvallen in haar woning aan de Livorno Beekhuizenweg in Suriname.

De voordeur van het huis stond open en via die deur verschaften de verdachten zich toegang tot de woonruimte. Het slachtoffer was op dat moment in haar slaapkamer toen de daders de woning betraden.

Eenmaal binnen overrompelden zij de vrouw en knevelden haar met een doek. Haar mond werd daarbij dicht gestopt met een trui, om te voorkomen dat ze kon schreeuwen.

Een van de rovers was gewapend met een hamer en vroeg haar naar geld en waardevolle sieraden. Toen de vrouw daarop geen antwoord gaf werd ze met de hamer op haar hoofd geslagen, met als gevolg dat ze een barstwond opliep.

De daders verlieten de plaats met medeneming van 700 SRD. Het geknevelde slachtoffer was op dat moment met haar zoon thuis. Het huis is verdeeld in tweeën. Zij woont met haar dochter en haar zoon woont in het andere gedeelte. Hij ontdekte zijn moeder op de stoep bij de voordeur.

Het slachtoffer is na de beroving gekropen naar het gedeelte van de woning waar haar zoon woont. Hij bevrijdde zijn moeder van de situatie.

Het is niet bekend hoe de rovers de plaats hebben verlaten. De gewonde vrouw werd door haar familie naar de Spoedeisende Hulp vervoerd, waar zij ter observatie is opgenomen.

De politie van Livorno was ter plaatse voor onderzoek. Van de daders ontbreekt nog elk spoor.


6 REACTIES

 1. Dankzij mensenrechten organisaties die opkomen voor de rechten van de rovers in Suriname en ook vooral de VP die rovers in bescherming neemt, hebben rovers nu meer motivatie om te gaan roven. De politie kan niks tegen doen, ik begrijp dat ze ongemotiveerd zijn. Het beste is dat mensen zelf het recht in eigen handen nemen en zich massaal gaan bewapenen.

  Als gewapende Brazilianen vrijgelaten worden, mogen eigen burgers ook wapens aanschaffen om hun eigen goederen te beschermen.

  Helaas is de groep rovers, vrienden en familie van rovers in Su zo groot dat duurzaam ontwikkeling nooit plaats zal vinden. Roven vinden ze normaal en wordt goedgepraat in de opvoeding van kinderen. Ja zelfs sommige politici voeden zijn kinderen als rovers op. Als grote rover kan je zelfs president worden of vieze president worden. Kun je nagaan hoeveel sympathie een zeer groot gedeelte van de stemezels van Su heeft voor rovers, niet beseffend dat men een kuil voor zijn eigen kinderens graf aan het graven is op lange termijn.
  gemodereerd

 2. Is de hamer het nieuwe overvalswapen? Volgens mij lees ik deze methode voor de 2e maal.
  Het moet niet gekker worden!
  gemodereerd

 3. Suriname is een paradijs van boeven en criminelen onder de huidige minister van Justitie.
  gemodereerd

 4. wat een stelletje helden he , een vrouw met een hamer op haar hoofd slaan , als jullie opgepakt worden moeten ze jullie niet op jullie kop slaan , maar jullie ballen aan gruis slaan met die hamer
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.