Politie overweegt maatregelen tegen ‘On The Run’ vanwege overlast

4
Shell Gas Station On The Run
Shell servicestation On The Run

De Task Force van de Surinaamse politie heeft zaterdag bij Shell servicestation On The Run moeten optreden tegen overluide muziek. Daarbij zijn er geluidsinstallaties in beslag genomen. Ook zijn er 19 personen proces-verbaal aangezegd ter zake verkeersovertredingen.

Milton Bisschop, woordvoerder van het Korps Politie Suriname, zegt dat gebleken is dat de openbare orde aldaar vaker ernstig wordt verstoord en de politie genoodzaakt is ordening daaraan te brengen. De eigenaar van On The Run zal maandag door de politie worden uitgenodigd voor een onderhoud met regio commandant van Paramaribo Commissaris Jaccot.

“Ook met de overige actoren zal er worden gesproken en het is niet uitgesloten dat de openingstijden zullen worden aangepast en zelfs dat er over zal worden gegaan tot sluiting”, aldus Bisschop.

We zijn allemaal verantwoordelijk voor de orde en veiligheid en indien er zich baldadigheden voordoen zal de politie met de centrale overheid overgaan tot het treffen van maatregelen zegt de woordvoerder.

Ook Bordo was zaterdag daar getuige dit filmpje:

4 REACTIES

 1. De politie heeft die choas bij on the run jaren oogluikend toegelaten dan willen ze nu optreden…te jeh kwekie worong ai tron aboma.
  Ik ben, en velen met mij, wel blij dat er eindelijk zal worden opgetreden….ook a.d wilhelminastraat moet men optreden…..er wordt gezopen en men gaat met dronken kop weer rijden
  Maar by the way …..bodro mag rijden zonder achterkentekeneplaat??????….hij denk echt dat hij in een korjaal op de rivier is.
  gemodereerd

 2. Wat is de taak van de politie?? Moet de eigenaar van “on the run” tegen bordoo optreden??
  Waarom doet Amoksie dat niet??
  Hij hft groot feest gegeven in lockdown, hft politie opgetreden?? Nee.
  Er was toch een politie post daar??
  gemodereerd

 3. debby , jij en feesten , ga weg man , jij bent gewoon een politie hater , en dat in de bijlmer , ha ha ha ha , maar als de paarsen pakketten weggeven daar in de bijlmer ren je als een haas er na toe he
  gemodereerd

 4. Debby …lezen en begrijpen eat je leest is een kunst he! met welke ogen en met welk verstand lees je??? Nergens staat dat de eigenaar moet optreden tegen bordo of wie dan ook.
  De politie kan optreden tegen de eigenaar omdat hij jet toelaat dat er op zijn terrein rotzooi en kabaal wordt gemaakt dat voor overlast zorgt. Dus als je iets niet begrijpt reageer niet hoor
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.