Nieuwe personal records en 9 medailles voor Suriname op dag 1 Goodwill Swim Meet

1

Op de eerste dag van de 26e Goodwill Swim Meet in Trinidad & Tobago is het de Surinaamse zwemmers gelukt om nieuwe personal records te behalen, maar ook 9 medailles in de wacht te slepen. Het gaat om 2x goud, 3x zilver en 4x brons voor Suriname.

Het lukte D’joΓ«l Oldenstam (8 & under) en Hasan Holtuin (13-14) goud te behalen op de 50 m schoolslag.

D’joΓ«l Oldenstam (8 & under) en Nathan Saften (8 & under) behaalden elk een zilveren medaille op de 100 m vrijeslag en de 50 m schoolslag.

JaΓ―ro Oldenstam (9-10) en Hasan Holtuin (13-14) behaalden brons op de 50 m schoolslag en 100 m vrijeslag.

Het 8 & under mixed estafetteteam wist een bronzen medaille in de wacht te slepen. Het lukte ook de meisjes 9-10 jaar om een bronzen medaille te winnen. De jongens 13-14 behaalden als groep een zilveren medaille.


1 REACTIE

  1. Gefeliciteerd allemaal ga zo door om SRANANG KONDRE op de wereldkaart te zetten en ook blijven studeren ” COMBINATIE SPORTEN & STUDEREN ZIJN DE BESTE VRIENDEN EN KAMERADEN πŸ“šπŸ‘©β€πŸŽ“πŸ§‘β€πŸŽ“β˜οΈπŸ“–βœοΈπŸ‡ΈπŸ‡·πŸ§ πŸ€πŸŠπŸŠβ€β™€οΈπŸŠβ€β™‚οΈπŸ’ͺπŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ€πŸ‡ΈπŸ‡·πŸ‡ΈπŸ‡·
    gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.