zondag, april 14, 2024
HomeUitgelichtVrouw snijdt penis van vriend af omdat hij haar dochter probeerde te...

Vrouw snijdt penis van vriend af omdat hij haar dochter probeerde te verkrachten

-

Does Travel - naar Suriname

Een 36-jarige vrouw in India heeft de penis van haar 32-jarige vriend afgesneden. Volgens de vrouw ging ze over tot de daad omdat de man geprobeerd heeft haar 14-jarige dochter te verkrachten. Naar haar zeggen heeft ze hem op heterdaad betrapt.

Het incident gebeurde woensdag in het huis van het stel in de staat Uttar Pradesh, meldt de Times of India. De vrouw woonde de afgelopen twee jaar samen met haar vriend, vertelde ze aan de krant.

Naar zeggen van de moeder was ze op de boerderij aan het werk toen het incident plaatsvond, maar ze kwam net op tijd thuis en betrapte haar vriend op heterdaad.

De vrouw verklaarde dat de man haar aanviel toen ze hem betrapte. “Ik wilde mijn dochter beschermen, dus haalde ik een mes uit de keuken. Daarmee heb ik zijn geslachtsdelen afgesneden. Ik wilde hem een lesje leren.”

De politie heeft de man gearresteerd op verdenking van verkrachting. Volgens lokale media is hij in kritieke toestand opgenomen in het ziekenhuis.

opening
Fernandes Express
BODO Party

17 REACTIES
 1. Geen nieuws. Seksueel misbruik, verkrachtingen van jonge minderjarige meisjes is gemeengoed in India. De Hindoeterroristen van de BJP juichen het zelf toe mits het slachtoffer een uit een minderheidsgroep is ( uit het Kastenstelsel


  gemodereerd
 2. india heeft meer dan een miljard inwoners dus het zal wel vaker voorkomen , echt een schurken staat , deze regering houdt alleen maar van schurkenstaten zoals india, rusland , china , israel , ook hier in de regio houden ze van cuba , venezuela , allemaal landen die vele burgers vermoord hebben om aan de macht te blijven omdat die burgers democratie willen , het lijkt er op dat het hier in Suriname ook die kant opgaat , bouterse heeft de touwtjes nog stevig in de handen en brunswijk zegt ja tegen bouterse , daag santokhi


  gemodereerd
 3. Deze vrouw verdient een penis award. Goed gedaan. En nu ook de mannen die buiten vrouwen hebben ook die Sjakie afsnijden, hakkie Sjakie weg. En kijken hoe de stoere mannen zich gaan gedragen. Mie benieuwd.


  gemodereerd
 4. Dan heeft PapaJantje het telkens hier over de afrikanen. Groepsverkrachting, vrouwenvermoorden, vrouwenmishandeling, uithuwelijking enz zijn in India een normale gewoonte Moeten meer vrouwen in India doen.


  gemodereerd
 5. Deze vrouw heeft heel goed gehandeld, zou haar zo wie zo
  erkennen, als een beste zusje van mij! (Saka saka dagu )
  is die zg man!!

  bun tori

  Jacko


  gemodereerd
 6. Moedige vrouw in india zeg ze houdt niet meer van ballen draaien met haar……maar nu draait ze met een scherpe mes de ……. ballen. Vrouwen die ik ken in nederland zie in zo iets niet doen die zijn dol op ballen draaien met hun grote…..ik heb een aantal woorden weggelaten en puntjes gebruikt! Okay.


  gemodereerd
 7. Hij vergeet deze vrouw nooit meer.
  Hij gaat nu ,,tollieloos” door ’t leven.(als hjj ’t overleeft)


  gemodereerd
 8. Als de vriend dit overleeft, is de kans heel groot dat hij als Kras Tini door het leven zal gaan. Hij zal zijn hele verdere leven met Kras Tini voor controle in het ziekenhuis moeten zijn.

  Krasi bun, maar joe moes sabi her boen pe joe kras moes krasi joe Lasso, en pe a no kan, aStoroe loekoe dat Lasso tron Kras Tin Nini now.


  gemodereerd
 9. Ben zelf een man en trots op zijn 21 cm (echt waar het is een beest!).

  Maar deze handeling zouden ze verplicht moeten stellen, wereldwijd.
  Gewoon langzaam afsnijden en daarna goed insmeren met peper.

  Vrouwen/kinderen moeten beschermt worden tegen dit soort viezerikken!


  gemodereerd
 10. @Glenn
  20 augustus 2022 Bij 10:25

  He Haagse racist wat kletst je nu weer voor grootste onzin? Ja verkrachten van meiden is in Afrika niet alleen een oorlogsstrategie maar gebeurt ook zonder dat er aanleiding is. Net zoals hier in Suriname.


  gemodereerd
 11. Deze vrouw moet een betaalde baan krijgen om het misbruik van kinderen tegen te gaan in India, maar de gelijkgestemden in Suriname zijn een afspiegeling wat in India gebeurt


  gemodereerd
 12. Deze vrouw/moeder is een nationale heldin. Deze pedofiel blijft in het vervolg van jonge kinderen af.


  gemodereerd
 13. Iam, 21 cm noh? Als het bij jou echt 21 cm is, dan moet je je goed laten onderzoeken, omdat je waarschijnlijk filaria hebt. Welk normaal mens wil er nu met een ‘BIMBA’ tussen zijn benen door het leven gaan en er nog over gaan opscheppen bovendien?


  gemodereerd
 14. ja lam, nog even en dan is ie echt lam. zou maar uitkijken. zou er niet eens trots op zijn, alleen maar misselijk.


  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES