zaterdag, juni 22, 2024
HomeOnderwerpenMaatschappijRadio presentator John Hassankhan plotseling overleden

Radio presentator John Hassankhan plotseling overleden

-

Does Travel - naar Suriname

In Suriname heeft radio icoon John Hassankhan vanmorgen plotseling het leven gelaten. De presentator die verbonden was aan Trishul Radio-Televisie was vanmorgen nog aan het werk en te beluisteren via een live stream van het station.

Over de exacte doodsoorzaak is nog niet veel bekend. De redactie van Waterkant.Net verneemt dat Hassankhan in de studio is overleden.

Op social media wordt geschokt gereageerd op het plotselinge overlijden van de presentator.

UPDATE: Kenneth Rambali, directeur van Trishul Radio-Televisie, zegt aan de redactie van Waterkant.Net dat John Hassankhan, volgens constatering van de arts als gevolg van een hartinfarct is overleden.

Hij was zoals dagelijks aan het werk, maar sinds ’s morgens voelde hij zich niet lekker. Hij klaagde van pijn op de borst, die gepaard ging met transpireren. De dames van de studio vroegen de directeur bij het binnenstappen om de bloeddruk van de presentator te checken, wat hij deed.

Volgens Rambali was de bloeddruk op dat moment niet te hoog. Kort daarna viel John op de grond en gaf daarbij de geest. De directeur zegt dat dit alles binnen een fractie van seconden is gebeurd. Het ontzielde lichaam van de presentator werd na de afstemming met het Surinaamse Openbaar Ministerie afgestaan aan de nabestaanden.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

10 REACTIES
 1. Het leven is zo kort. Geniet er iedere dag van. Laat zaken los, stoor je niet aan de politiek of je buren of wat dan ook
  Sterkte aan de nabestaanden


  gemodereerd
 2. Hr. John Hasankhan is in het harnas overleden. Moge zijn ziel in vrede rusten. Sterkte aan de nabestaanden en zijn collega’s.


  gemodereerd
 3. Hij stierf in het harnas

  Moge Zijn Ziel In Vrede Rusten

  Sterkte Toegewenst Aan het Gezin, Familie Collega’s, vrienden.


  gemodereerd
 4. Pijn op de borst en zweten, teken van hart problemen.
  R.i.p
  Wel lastig voor de mensen die aan het werk waren


  gemodereerd
 5. Zonde om op deze manier aan je einde te komen. Vooral nog op deze leeftijd.
  In Su kennen ze geen reanimatie. Mogelijk dat wanneer dit zou zijn toegepast, het leven weer terug in het lichaam zou keren.
  Een organisatie als trisul had zeker de benodigde attributen in huis moeten hebben en tevens dat het personeel zou zijn opgeleid om bij calamiteiten eerste hulp te kunnen verlenen.


  gemodereerd
 6. Enkele maanden geleden stierf zijn neef Waldo ook werkzaam bij de radio, in Nederland. Nu gaat John heen.
  Ik vind de directeur wel lakbaar gehandeld heeft door alleen de bloeddruk te meten. Is deze man medisch onderlegd en hoe heeft hij de bloeddruk gemeten. Was het niet verstandig geweest om 113 te bellen ?


  gemodereerd
 7. John Hassankhan speelde een grote rol in mijn leven, ik was verslaafd aan zijn show, hij maakt me aan het lachen, ik zou uren naar hem luisteren. Hij was gewoon SUPERB mijn condoleances voor iedereen die hij achterliet, vooral zijn familie


  gemodereerd
 8. Surinamers hebben over alles een zeer grote brutale bek ook zeer goed te merken op wkn typetjes met vele valse namen als @wat en @ wiep ding en nog vele andere, maar kijk wat in suriname gebeurt in plaats van dat de mensen in suriname iets nuttigs gaan doen schelden op elkaar lijken wel heroine verslaafden de vele reactiegevers op wkn en zeer brutaal. Schaam je kapot jullie en ga werken triest wat deze man is overkomen, maar elke dag zulke trieste gebeuren in suriname! Triest wat hij is overkomen.


  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES