maandag, december 4, 2023
HomeOnderwerpenJustitie en politieVerslaafde vrouw rent met houwer achter buurvrouw aan

Verslaafde vrouw rent met houwer achter buurvrouw aan

-

Does Travel & Cadushi Tours

De 42-jarige Rekha C. is door de politie in Suriname in verzekering gesteld, omdat zij met een houwer achter haar buurvrouw aanrende om haar te kappen. Dit deed de verdachte nadat haar buurvrouw haar confronteerde met een inbraak, die thuis bij haar zou zijn gepleegd.

Rekha gaf bij de politie toe in de woning van haar buurvrouw die onderwijzeres is, te hebben ingebroken en goederen te hebben weggenomen. Op aanwijzing van de verdachte zijn de goederen langs de goot aangetroffen. Daarvoor had ze ook een gascilinder weggenomen.

Een buurtbewoner had de verdachte tijdens haar snode daad betrapt. Toen de aangeefster na 13.00u thuis kwam verwittigde de buurtbewoner haar dat Rekha in haar woning had ingebroken. De benadeelde stapte toen naar Rekha en confronteerde haar met de inbraak.

De verdachte bewapende zich met een houwer en rende daarmee achter de aangeefster aan. Hierna stapte de aangeefster naar de politie en deed aangifte tegen Rekha, die in de buurt bekend staat als een drugsgebruikster.

Na afstemming met het Surinaamse Openbaar Ministerie is Rekha in verzekering gesteld.

opening
Fernandes Express
Caribbean Christmas Party

7 REACTIES
 1. bouterse en brunswijk hebben met hun drugs meer Surinamers kapot gemaakt dan met moorden plegen , deze twee moeten verdelgd worden , vandaag zag je ook een vrouw in de stad die aan het twerken was , straks lopen die verslaafde vrouwen en mannen met een bomgordel om , drugs en geloof maken van een mens een moordmachine
  gemodereerd

 2. Tja, honger en armoede maakt mensen duivels ook vrouwen, de naam van de aangeefster staat niet bij zeker creoolse een geraldine of margrete etc. mischien heeft ze gewoon uitgelokt ik ken zeer racistische vrouwen die gewoon ruzie zoeken en inbraak uitlokken om je weg te pesten uit de huis en straat echte maarten luther king gedachte leven in hun geest van i have a dream all black peoples from hole world one together ik heb ook zulke racistische gedachtengoed mensen in de straat. Arme rekha heeft hulp nodig voor haar drugsverslaving!
  gemodereerd

 3. Deze Rekha moet zo nodig naar de boerderij gebracht worden,
  waar een stelletje ”Horny hengsten rond lopen”. klaar is Kees!
  Gelijk van haar verslaving af, maar ja: dan kan ze niet meer
  lopen, maar dan ook niet meer achter iemand lopen met een
  Katlies. (Rekha hindoestaanse K@ tu)

  sari tori

  Jacko
  gemodereerd

 4. sandra , jij moet daar in de bijlmer 3 djogo’s kopen en samen met debby gaan leeg drinken , en een houwer zal jullie problemen oplossen
  gemodereerd

 5. @wat en @zwartmans als zij jullie zus of dochter was of mij geile criminele buurvrouwen zouden jullie zulke dingen niet opschrijven drugs junkies zijn jullie !
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES