dinsdag, april 23, 2024
HomeNieuws uit SurinamePuin ingestort monumentaal gebouw Watermolenstraat wordt opgeruimd

Puin ingestort monumentaal gebouw Watermolenstraat wordt opgeruimd

-

Does Travel - naar Suriname

Een vervallen monumentaal gebouw aan de Watermolenstraat is vorige maand gedeeltelijk ingestort op het parkeerterrein van de Scheepvaart Maatschappij Suriname.

Onder toezicht van de ressortleider van het bestuursressort Centrum en de buurtmanager van het Uitgaanscentrum, zijn medewerkers van de afdeling Openbaar Groen bezig met het verwijderen van het puin.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

5 REACTIES
 1. Goed dat al die krotten in elkaar storten en dat deze dan kunnen verdwijnen uit het straatbeeld van Paramaribo, hoe groot de culturele e/o erfgoed waarde ook mag zijn.

  Op deze plaatsen moet men heel mooie moderne gebouwen opzetten, waardoor Paramaribo ook een moderne internationale herkenbare uitstraling krijgt bij de toeristen.

  De ontruimde terreinen van bouwafval van de krotten en er weer een mooie internationale gebouwen met uitstraling staat, kan men deze terreinen beplanten met mooie bloemen zoals Afrikanen, Faja Lobi, Rozen en planten en het wekelijks schoon maken en de planten onderhoudt en van water voorzien.

  Hierdoor kan Paramaribo haar naam bloemenstad enigszins wat eer bewijzen, Surinamers kunnen aan toeristen die daar langs lopen vertellen, “Paramaribo is bloemenstad” en zijn/haar geplombeerde tanden, ongepoetste gele of verrotte kiezen/tanden met niet frisse geur, uit de mond, gebit of so mofo pieren.


  gemodereerd
 2. sunder jij kunt toch herstelbetaling aanvragen voor dat gebouw want Nederland heeft het niet onderhouden , of heeft ddb dat gebouw niet onderhouden , sunder dan moet jij naar ddb gaan voor herstelbetaling


  gemodereerd
 3. Is dit echt nieuws????
  Dat ding in ingestort en moest binnen 2 dagen opgeruimd worden.
  De vuilophaal die niet gebeurt in bepaalde buurten, dat is nieuws. Straks ziektes


  gemodereerd
 4. De tussen tijd/looptijd van het einde van de ontruimde terreinen van bouwafval van de krotten en er weer mooie internationale gebouwen met uitstraling staan, kan men deze terreinen beplanten met mooie bloemen zoals Afrikanen, Faja Lobi, Rozen en planten en het wekelijks schoon maken en de planten onderhouden en van water voorzien.


  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES