donderdag, december 7, 2023
HomeOnderwerpenJustitie en politieNepaanbiedingen via fake socialmedia-accounts minister Ramdin

Nepaanbiedingen via fake socialmedia-accounts minister Ramdin

-

Does Travel & Cadushi Tours

Het ministerie van Buitenlandse Zaken, International Business en Internationale Samenwerking (BIBIS) vraagt de gemeenschap in zowel Suriname als het buitenland om alert te zijn op fake socialmedia-accounts van minister Albert Ramdin.

Het is gebleken dat kwaadwilligen regelmatig nieuwe fake accounts aanmaken op media zoals Facebook, Instagram en LinkedIn waarbij de naam van de minister wordt misbruikt om mensen te lokken om financiële transacties te plegen. Via deze accounts worden eveneens willekeurige mensen benaderd voor de ontwikkeling van projecten en/of bedrijven.

Het ministerie van BIBIS wordt vervolgens ook benaderd door individuen die, afgaande op de nepberichten, verdere informatie wensen over de aanbiedingen en projecten. De samenleving wordt verzocht, bij het aantreffen van de nep profielen, deze onmiddellijk te rapporteren bij de betreffende sociale media als te zijnde ‘Fake’.

Minister Ramdin distantieert zich van elke gedane belofte of communicatie via deze fake accounts en doet een dringend beroep op de Surinaamse gemeenschap steeds de correcte officiële procedures te handhaven en om niet in te gaan op deze malafide aanbiedingen.

opening
Fernandes Express
Caribbean Christmas Party

6 REACTIES
 1. Spoor hen op en geef ze dusdanige straf, dat zij in de toekomst niet eens kunnen denken!! Puru ka dji deng!! Wie zal het anders zijn dan de paarse debielen en neusvreters!!


  Maak melding

 2. Ik geloof er heilig in dat Karma een boemerang effect hft.
  Deze zelfde gasten hadden hun mensen om 24/7 fake accounts te maken en fake nieuws te verspreiden.
  Hoefdraad steelt geld van centrale bank, blijkt leugen en juist nu wordt het gestolen.
  Telesur, Slm , Staatsolie waren verpand. Kijk wat hun rovers daar doen. Dank zij vorige regering leeft Staatsolie, al neemt Chan al het geld voor weten we wie???


  Maak melding

 3. Goed dat geinteresseerden het uitchecken bij bibis en niet blindelings aannemen dat het waar is. Bussiness met de faceboek personen zou hun schade toebrengen. Justitiele actie tegen deze personen is gewenst.


  Maak melding

 4. Oud nieuws.
  Ik heb dit vorige jaar kenbaar gemaakt bij de Surinaamse regering, met de voor- en achternaam en bankrekeningnummer van degene die zich uitgeeft als Minister Ramdin.
  Bankrekeningnummer is een Nederlandse.
  Toen ik het vermoeden kreeg dat sprake was van een sukkel die zich voordoet als de minister, heb ik verder gevraagd.
  Of ik 750 euro wilde overmaken naar een rekeningnummer van een “tussenpersoon”.
  Alle info doorgestuurd naar de Surinaamse regering.
  Wordt natuurlijk niks mee gedaan.

  Rick


  Maak melding

 5. Mensen ook uitkijken je oude laptops, mobieltjes of wat dan ook in recycle ton van telesur te zetten. Laten ze de oude van lanti nemen.Vertrouw deze mensen niet


  Maak melding

 6. debby , pas op die boemerang gaat jou zo dadelijk nekken en dat zal geen fake zijn , maar boefdraad zal de man met de hamer tegen komen , en debby jou vriend boefdraad heeft ons geld gestolen , is die vetzak bij jou in de bijlmer , daar valt die dikke niet op tussen al die dikke profiteurs , hoeveel weeg jij , zeker twee keer de helft , nou dat is veel , ja echt veel


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES