Inhalende automobilist zonder rijbewijs knalt frontaal op tegenligger: drie gewonden

5

Een inhalende automobilist zonder rijbewijs (reed Toyota Vitz links op de foto) heeft donderdagavond een frontale aanrijding veroorzaakt aan de Coesewijnestraat nabij pompstation GOw2. Drie personen raakten gewond en zijn met de ambulance gebracht naar de Spoedeisende Hulp.

De veroorzaker reed over de Coesewijnestraat richting Ephraimzegenweg. De benadeelde reed in tegenovergestelde richting over de weg.

Volgens ooggetuigen haalde de veroorzaker op een bepaald moment een aantal voertuigen in en knalde hij ineens frontaal op een tegenliggende Toyota Wish.

De politie werd ingeschakeld en ging ter plaatse voor onderzoek. De ambulance werd vervolgens erbij gehaald om de gewonden af te voeren.

Beide voertuigen zijn zwaar beschadigd geraakt en door een sleepdienst weggebracht. De politie heeft de veroorzaker in de boeien geslagen en afgevoerd naar het bureau.


5 REACTIES

 1. Dit toont voor de zoveelste keer weer aan dat Suriname behoefte heeft aan minstens 3 baanswegen en een heropvoeding van de weggebruikers. Ze rijden als gekken en nemen onnodige risico’s. Deze mensen zorgen ervoor dat ik in Suriname nooit achter het stuur zal kruipen. En rijden zonder rijbewijs? Gevangenisstraf van minstens 5 jaren. dat zal deze beesten leren.
  gemodereerd

 2. Dankzij ons wetgeving dat dateerd van voor de oorlog….loop deze gek over 2 weken weer fluitend de cel iit
  gemodereerd

 3. Volgens ooggetuigen haalde de veroorzaker op een bepaald moment een aantal voertuigen in en knalde hij ineens frontaal op een tegenliggende Toyota Wish.

  Er valt ook iets te zeggen over het asociaal rijgedrag van de overige Surinamers. Het komt niet uitdrukkelijk in het stuk tot uiting maar er was een file. De inhaler (ook al reed hij zonder rijbewijs) moest toch op gegeven moment tot het inzicht zijn gekomen dat hij een verkeerde handeling deed, n.l. inhalen op een plek waar niet ingehaald moest worden. De vraag die in mij opkomt is natuurlijk of iemand in de file hem die ruimte heeft gegeven zijn fout te herstellen door terug te gaan naar zijn eigen rijbaan of dachten ze ” Mi e tjek joe mars”
  gemodereerd

 4. Lekker belangrijk welke merk en type het zijn.
  Ik had liever gelezen dat de veroorzaker, met
  een lepel van de weg geschrapt moest worden.

  sari tori

  Jacko
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.