Man met motorpech beroofd bij rotonde Bosjebrug

7
Politie in Suriname

Een man, die dinsdag rond middernacht bij de rotonde van de Wijdenboschbrug in Suriname motorpech had, is door drie criminelen beroofd.

De buit betreft een halsketting, een paar oorbellen en vingerringen. Daarnaast werd hij ook beroofd van een tas inhoudende 500 SRD en belangrijke documenten.

Het slachtoffer verklaarde dat hij motorpech had en dat hij op de sleepdienst stond te wachten. Plotseling vielen drie ongewapende mannen hem aan en beroofden hem van zijn persoonlijke spullen. Het trio rende na de daad weg.

De politie van Nieuwe Haven werd daarna ingeschakeld die ter plaatse ging voor onderzoek. Van de verdachten ontbreekt nog elk spoor.


7 REACTIES

 1. Suriname, 1 grote Rovershol!!!! Mooie zou een voorbeeld moeten naar Achaibarsing!! Hij doet niets anders dan bezoekjes brengen hier en daar.. Maar ja, hij in van Lonny, dus mag blijven!!. Chan heeft daar niks over te zeggen, die Bobojantje..
  gemodereerd

 2. Het wordt echt tijd dat deze klote regering, de dood
  straf weer gaat herinvoeren! Het gaat de verkeerde kant op, in dat Bananen Republiek. Ik durf te wedden dat de daders kroesharigen zijn. deze M##ng, hadden ze gelijk van de brug
  kunnen gooien als ze gepakt waren!

  sari tori

  Jacko
  gemodereerd

 3. poppenkast , paarse gedrocht , de minister van financiën is van de VHP en deze man heeft ontslag aangevraagd bij de president en niet aan de vp eikel , jou poppenkast zit vol paarse houtluizen , nog twee dagen en de luizen hebben alles opgevreten
  gemodereerd

 4. Er is een min. van Justitie voor spek en bonen. Hij is degene die verantwoordelijk is voor handhaving van orde en veiligheid op straat. Bij elke scheet die gelaten wordt hoor je dat Chan niets doet.
  a djoeka ne doe ka…Wake±up!… toon ballen en zeg het zoals het is!
  gemodereerd

 5. Roven is zo gewoon geworden in Su!! Als bepaalde mensen iets willen hebben..denken ze ai. Fff een roof plegen en klaar..
  Is dagelijkse praktijk!! Dat is Su momenteel.
  Kaka rovershol!!!
  gemodereerd

 6. “Poppenkast”
  Weet jij wel wat een voor of achterkant is?
  Je tak wan lo boegoe>boegoe,.. ie hei noh….betre ie go na tapse baka, go ontie nanga slinger tap hei nanga pakira.
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.