Kogelinslagen bij ministerie Binnenlandse Zaken en MAS

4
Man schiet met vuistvuurwapen

Bij de gebouwen van het ministerie van Binnenlandse zaken en de Maritieme Autoriteit Suriname (MAS) zijn vanmorgen kogelinslagen aangetroffen. Het vermoeden bestaat dat dit te maken heeft met de drive-by shootings maandagavond op twee plaatsen.

Bij On The Run zijn er gisteravond tegen 23.00u schoten gelost vanuit een voertuig. Na de drive-by shooting reden drie voertuigen hard weg. Een uur later werden wederom schoten gelost vanuit een auto, dit keer te Abra Broki.

Hoofd Marketing & Communication van de Maritieme Autoriteit Suriname (MAS), Daphne Le Couvreur, bevestigt tegenover Waterkant. Net dat het gebouw van de MAS een kogelinslag vertoond en wel bij de afdeling administratie.

Ook aan het gebouw van het ministerie van Binnenlandse zaken (BIZA) is een kogelinslag ontdekt en wel in een raam De politie in Paramaribo was vanmorgen na de melding ter plaatse voor onderzoek.


4 REACTIES

 1. het zou zo kunnen dat ze angst wilden zaaien en tevens konden ze dan zien of de wapens van ddp wel deden , mensen die ddb wil niet naar de gevangenis en hij is bezig met een stel jongeren om nogmaals een coup te plegen en het volk streng te straffen omdat ze hem met de verkiezingen van 2020 hebben laten vallen , en hij geen derde termijn kon volbrengen
  mensen we moeten nu waakzaam zijn want die gek wil meer dan een straatnaam
  gemodereerd

 2. Het is anarchie in Surbabwe. Iedereen draagt een wapen. Je wordt ook niet beboet als je wapen zonder vergunning hebt (getuige de onlangs aangehouden 4 Brazilianen)
  Er is al 2 jaar een min. van Justitie voor spek en bonen.
  De criminaliteit is explosief gestegen. Politie-agenten en militairen plegen strafbare feiten.
  Een massamoordenaar die nog altijd niet is bestraft, boefdraad die maar niet wordt opgespoord en bestraft, reshuffle van ministers komt maar niet van de grond.

  Chan en z’n team werken zich uit de naad terwijl Lonny achterover zit en alles vertraagd of het beleid ondermijnd. Als ik Chan was, zou ik het CH verzoeken om haast te maken met de aanpassing van het kiesstelsel en zsm nwe verkiezingen uitschrijven. Doorgaan op de huidige wijze leid tot niets. A kondre porie foe troe
  gemodereerd

 3. Actie van de getto kapitein, zg stiefzoon van de grootste verkrachter en drugsdealer en moordenaar van Suriname opa D……onderdeel van de grote scenario om paniek en onrust te zaaien in de surinaamse samenleving. De een na de andere Actie wordt vanuit ocer en patrijsstraat 28 gelanceerd en geregisseerd.
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.