maandag, mei 20, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieDronken vrouw slaat ramen VHT-gebouw te Poelepantje stuk

Dronken vrouw slaat ramen VHT-gebouw te Poelepantje stuk

-

Does Travel - naar Suriname

Een 59-jarige vrouw heeft het afgelopen weekend twee ramen van het gebouw van de afdeling Verkeershandhavingsteam (VHT) aan de Koningstraat in Suriname vernield met stenen.

M.S. was naar de politie voor een melding. De dienstdoende agenten verwezen haar naar de politie van Nieuwe Haven, waarmee de vrouw geen genoegen nam. Ze vond, dat de politie haar onheus heeft behandeld.

Ze liep naar buiten en pakte stenen en gooide die vervolgens naar de glazen ramen van het politiegebouw te Poelepantje. Als gevolg hiervan zijn twee ramen stuk gegaan (foto).

De vrouw, die zich te goed had gedaan aan alcohol werd door de politie van VHT aangehouden en overgebracht naar politiebureau Nieuwe Haven. Ze werd de hele nacht ter ontnuchtering in de wacht geplaatst.

De volgende morgen was ze weer bij. Ze besefte, dat ze verkeerd had gehandeld. De 59-jarige vrouw is bereid de kosten te vergoeden. Na afstemming met het Surinaamse Openbaar Ministerie is ze met ernstige waarschuwing heengezonden.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

8 REACTIES
 1. Wanneer houdt het een keer op met ‘naar huis gestuurd met een ernstige waarschuwing’? Deze bejaarde vrouw heeft een misdaad gepleegd met haar dronken kop. Wat goeoeoeoed van haar dat ze de onkosten zal vergoeden. Wie zal het anders doen? Zoete lieve Gerritje of boeboe bit sjorie?


  gemodereerd
 2. Heel goed van haar. De politie had haar in die dronken toestand niet moeten verwijzen naar een ander bureau. Stel dat ze werd overreden op straat?
  Wat is gebeurd met haar klacht btw?
  Ook zonder Nibte kwam ze vrij.


  gemodereerd
 3. @ Filia

  Als je 70 jaar bent dan ben je bejaard, 80 jaar dan
  ben je hoogbejaard !!!!

  sari tori

  Jacko


  gemodereerd
 4. Nibte kan nu ook mensen op afstand weer vrij krijgen.ze hoeft zelfs niet eens fysiek bij te zijn.
  Zo als er ook bonuman’s zijn die mensen in Nederland kunnen genezen van uit Suriname.via een telefoontje of via een andere lijn.
  Ps. als je een illegale Brazilian bent en nu ook dronken,dan heb je nu in Suriname niets meer te vrezen.


  gemodereerd
 5. sjors maar een kind van 59 maanden zal toch geen alcohol drinken

  normoon , jij beschermd dronkaards , jij zal zeker ook wel van een borrel houden en rij jij dan nog of gooi jij je autoruiten in met stenen


  gemodereerd
 6. Ja ja,jullie pannenkoeken hier springen met zn allen op die mevrouwde politie neemt niemand serieus die geen tjoekoe betaald,jullie EZELS & UILSKUIKENS weten toch dat het bij justitie een wanbeleid is met AMOKSIE,die geen snars begrijpt ,en weet wat t is om minister te zijn.A DONG !


  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES