Klant berooft taxichauffeur van halsketting

4
Taxi

Een taxichauffeur is vrijdag beroofd van zijn halsketting aan de Zwartenhovenbrugstraat in Suriname, ter hoogte van de Burenstraat. Volgens de taxichauffeur Regillio haalde hij een klant op aan de Gongrijpstraat, met als eindbestemming het centrum van Paramaribo.

Niets vermoedend reed de taximan richting de stad. Gekomen ter hoogte van de Burenstraat rukte de klant plotseling de halsketting van de taxichauffeur weg. Hij stapte snel uit de auto en rende met de buit richting Beyrouth Bazaar.

Volgens de benadeelde was de verdachte gekleed in een zwarte trui en een korte broek. Het slachtoffer heeft als gevolg van de gewelddadige handeling van de rover, een barstwond aan zijn onderlip opgelopen.

De politie van Centrum werd ingeschakeld, die ter plaatse ging voor onderzoek. Van de halskettingdief ontbreekt nog elk spoor.

4 REACTIES

 1. Volk zonder moraal, de goede niet te na gesproken.
  Het land is totaal naar de bliksem wat mentaliteit
  betreft, en het wordt erger en erger omdat de regering,
  alles met lede ogen aanschouwd!!!

  sari tori

  Jacko
  gemodereerd

 2. @ Wiep – Ding

  Met wat dan ???? Nee, ik heb een andere idee: 2 liter Gramoxone
  laten drinken!!!

  sari tori

  Jacko
  gemodereerd

 3. Dit gebeurt ook in nl maar door de overheid onder de mom van sociaal zijn! Nederlanders echte geluks afpakkers ook kinderen van rot ka allochtonen in nederland geboren ratten, willen alles van je hebben desnoods door geweld! Dus de reacties bij deze artikel vind ik zwaar overdreven. De rover was gestoord of had geld nodig.
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.