vrijdag, april 19, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieGezin mishandeld, gekneveld en beroofd achtergelaten te Larecoweg

Gezin mishandeld, gekneveld en beroofd achtergelaten te Larecoweg

-

Does Travel - naar Suriname

Vijf criminelen hebben afgelopen nacht omstreeks 02.00u een gewapende roofoverval gepleegd op een winkel annex woning aan de Larecoweg in Suriname. Dit bevestigt de gewestelijke politiecommandant van Saramacca, hoofdinspecteur Nahomie Farina tegenover Waterkant.Net.

Volgens de slachtoffers waren de daders gemaskerd en gewapend met vuistvuurwapens en een mes. Ze hebben de voordeur van de winkel geforceerd en via de ontstane opening verschaften ze zich toegang tot het pand.

Er zijn in totaal vijf slachtoffers te weten een moeder, twee zonen en twee kleinzonen, die mishandeld en gekneveld zijn achtergelaten. De buit betreft een geldbedrag in SRD en USD. Ook maakten de daders sieraden, alcoholische dranken en een jachtgeweer buit. De slachtoffers weten niet hoe de daders de plaats hebben aangedaan en verlaten.

Behalve deze beroving is zondagmorgen ook een overval in een woning van een alleenstaande vrouw gepleegd te Jarikaba. De buit betreft sieraden en mobiele telefoons. De politie van Saramacca heeft beide zaken in onderzoek.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

6 REACTIES
 1. Hier doet Amoksie niets tegen maar Hellings en Gentle kan hij wel lastig vallen. Is dit veilig Su die beloofd was door Chan en kornuiten????
  Nooit is het zo erg gewerst in Su. Armoede zorgt voor berovingen.


  gemodereerd
 2. Wat moeten we met deze dezelfde volk ieder keer. Hoe kunnen we deze criminelen voor altijd achter tralie zetten??.Wie heeft een ander idee?


  gemodereerd
 3. Waarom moeten de mensen zoveel geld en waardevolle dingens in huis houden…. ze leren het maar niet af zoveel berovingen en toch…..en wat betreft die lulzak amoksie die is zelf een rover…Hij met zijn maatregel ….


  gemodereerd
 4. @@kalimadjoe! Hen achter de tralies krijgen kost de gemeenschap bakken geld en heel veel problemen. Zij kunnen ook v.d. gevangenissen ontsnappen. Zoals het bekend is, heeft SU ook niet veel geld en alles is duur. De beste oplossing is, hen een gratis en eenmalig spuit geven. Heel de gemeenschap zal trots, blij, vrij en veilig zijn. Eindelijk kan je zorgeloos je rust in je eigen woning of elders nemen. Opgeruimd staat trouwens heel netjes!! En jawel!! het valt steeds op!! Het is maar 1 soort voor bijna 99,9%. Is het niet beter SU in tweeën te delen?? Ik vraag mij af, wat gaan zij eten en leven als het in 2en wordt gedeeld!! Het is heel jammer, dat ik zo moet gaan reageren!! Niet allemaal zijn slecht natuurlijk, maar van de 10 zijn er zeker 2 of 3 goede. Dat moet niet betekenen dat ik 7 of 8 keren genaaid moet zijn om die 2 of 3 goede tegen te komen!! Sorry hoor, maar ik ben niet van die partij!! Ik ga ervoor, SU in 2en te splitsen!! A no fu Wiep Ding mars????


  gemodereerd
 5. >>>@ <<>>@Kalimadjoe<<>>@ Debby<<< Verdiept je eerst goed op het onderwerpt, voordat je stommiteiten gaat schrijven!

  sari tori

  Jacko


  gemodereerd
 6. @ Kalimadjoe

  Helaas is mijn reactie op jou vraag vraag door de redactie
  niet geplaatst. Het is gewoon, in de ”vleesmolen stoppen”
  en aan de straathonden voeren!!!

  sari tori

  Jacko


  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES