Dienstvoertuig OW knalt tegen schutting Zinniastraat

5

De bestuurder van dit dienstvoertuig van het Surinaamse ministerie van Openbare Werken (OW), knalde vanmiddag tegen een schutting. Dit gebeurde aan de Zinniastraat in Suriname, vlakbij de hoek met Gemenelandsweg.

De bestuurder verklaarde de controle over het stuur verloren te hebben, waarna hij van de weg raakte en met de pick-up tegen de schutting knalde. De zijruit ging daarbij kapot waardoor de man wat snijwonden opliep. Verder raakte niemand gewond.

Zowel het voertuig als de schutting raakten flink beschadigd. De politie van Nieuwe Haven werd ingeschakeld en kwam ter plaatse voor onderzoek.


5 REACTIES

 1. Stelletje amateurs!! Het is niet je eigen bezit, waar je een lening voor moet afsluiten, daarom rijd je als een imbeciel. Zo een drukke straat en dan als een wilde beest rijden. Als je niet hard rijdt verlies je geen controle over het stuur. Deze collega van Max Verstappen moet de schade uit eigen zak betalen (“we hebben het moeilijk, alles is duur, we komen niet uit enz.”) en moet ook de laan opgestuurd worden. Misschien kan Zundert de koning van Holland vragen om excuus te komen aanbieden voor je roekeloos gedrag.
  gemodereerd

 2. Hij keek zeker naar een lekkere mokkel of, was aan het bellen
  appen, of bezopen ! Als deze soort kloot violen de schade wat
  ze veroorzaken zelfs moeten betalen, dan gebeurt er weinig ongelukken.

  sari tori

  Jacko
  gemodereerd

 3. Filia hoe kan deze man collega zijn van max met een dienst voertuig,no mangg nooit tog.met isuzu merk nooit
  gemodereerd

 4. …loekoe mie noh,.. me rei high-lux-lantie-wagie, wan anoe na tap a stuur, plus mie e bron bantie…
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.