Verdachte kort na beroving in de kraag gevat 

13
Verdachte kort na beroving in de kraag gevat 

De 33-jarige Roberto K. is door de politie aangehouden, kort nadat hij een man had beroofd aan de Watermolenstraat in Suriname. 

K. was gewapend met een mes. Hij beroofde het slachtoffer onder bedreiging van het scherp voorwerp, van een geldbedrag groot 2.750 SRD. Na de daad is Roberto op aanwijzing van de aangever opgespoord en aangehouden.

Bij de aanhouding van de verdachte is de buit niet teruggevonden. Hij is na afstemming met het Surinaamse Openbaar Ministerie door de politie van Centrum in verzekering gesteld. 

13 REACTIES

 1. Opsluiten van al die jonge mannen die dag in dag uit op pad gaan om anderen te beroven is geen effectieve oplossing. Veel beter zou het zijn om bij kleine overtredingen een straf op te leggen waarbij de delinquenten verplicht gaan werken gedurende hun strafperiode. Het voordeel hiervan is dat ze onder begeleiding een vak kunnen leren. Als ze vrij komen, moeten ze begeleidt worden naar betaald werk. Het is bekend dat er een groot tekort is aan mensen op vrijwel alle gebieden. Uiteindelijk zal een deel dan zelf tot het inzicht komen dat misdaad niet lonend is.
  gemodereerd

 2. Als voorproefje moet zo iemand zonder meer herkenbaar in de krant staan.Zo kan de maatschappij alerter gemaakt worden.
  gemodereerd

 3. Dit soort bavianen moet men een spuitje geven en daardoor is de hele gemeenschap vrij en veilig!!
  gemodereerd

 4. De daders van alle criminaliteit in Suriname kunnen wel broers zijn zoveel lijken ze op elkaar
  gemodereerd

 5. 99,99999 procent van de rovers zijn altijd mensen die op organic movement activisten lijken. In de gevangenis kosten ze de staat en samenleving erg veel geld. Laten ze op een plantage of fabriek werken met gewapende wachters. Dat zou pas een echte straf zijn. Ze zijn immers veels te lui om te werken. Met de opbrengsten kunnen ze de gevangeniskosten deels financieren. Bij vluchpogingen gelijk doodschieten. Welke regering durft dit???
  gemodereerd

 6. Denise ik ben het helemaal met je eens:
  Bestaat er in Suriname zoiets als reclassering, Onderzoek heeft uitgewezen dat 80% van deze jongeren na hun vrijlating op het rechte pad blijft.
  gemodereerd

 7. Wiep-Ding, als je dit soort bavianen een spuitje geeft, is de hele gemeenschap nog niet veilig hoor, we moeten eerst nog een oplossing bedenken voor de kas van de Centrale Bank rovende en valse reçu’s indienende figuren, want dit soort gorillas stelen niet bedragen van ongeveer € 100, maar miljoenen Euro’s in een keer en de grootste gorillas onder hen verdwijnen naar het buitenland of ze blijven gewoon mooi weer spelen in DNA.
  gemodereerd

 8. Dit soort boeven moet je allemaal aan een zware ketting vastmaken en de straten in Paramaribo en omgeving laten schoonmaken. Wie niet werkt krijgt geen eten.
  gemodereerd

 9. Eigen mening dan geen enkele ndp asssssemplee lid meer over.
  BoufA ,Adhing Boelerse, Abrahamas, enz
  gemodereerd

 10. Denise
  En waar zouden deze mensen dan werk moeten vinden? Bij de overheid die al meer dan 50.000 ambtenaren telt?
  Ze zullen moeten leren zelf iets te doen zoals mijn neefje van 22 jaar die begonnen is bij mensen thuis hun auto (‘s) een goede wasbeurt geven.
  Maar daar zijn deze soort lieden te lui voor, ze willen snel geld met de minste weerstand en inzet.
  Neen deze mensen zullen ze verplicht tewerk moeten stellen onder supervisie van het openbaar Ministerie die hen verplicht te werken voor voeding en onderdak tijdens hun verblijf. dat niet gratis is, te Santo Boma.
  Zelfs de huidige coalitie is te lui om iets te bedenken om deze mensen te leren om in hun bestaan te voorzien want ook zij stelen tegenwoordig als ratten
  gemodereerd

 11. @@ Henkes !! Jij bent bij mij binnen! U mag mijn adviseur worden en het blijkt inderdaad, dat ik nodig heb op dit moment, gezien jou invulling op mijn reactie!!

  Wiep-Ding
  gemodereerd

 12. @Denise: leuk bedacht, maar is staan weinig ondernemingen te springen om ex-delinquenten in loondienst te nemen.er zal toch maar een andere oplossing moeten worden gezocht. Een daarvan, voer de militaire dienstplicht in en je haald heel veel jeugdigen met criminele gedachten van de straat.
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.