donderdag, november 30, 2023
HomeOnderwerpenJustitie en politiePompbediende aangehouden voor verduistering deel dagverkoop

Pompbediende aangehouden voor verduistering deel dagverkoop

-

Does Travel & Cadushi Tours

De politie heeft donderdagochtend een 23-jarige pompbediende in Suriname aangehouden voor verduistering van geld van zijn werkgever. Tijdens de overdracht van de dagverkoop, had hij een tekort van SRD 6.500.

De verdachte verscheen vanaf de volgende dag na de constatering niet meer aan het werk. De werkgever deed aangifte, waarna de politie de verdachte opspoorde en arresteerde.

De 23-jarige betaalde het geld terug aan de benadeelde, waarna hij na overleg met het Parket is heengezonden.

opening
Fernandes Express
Caribbean Christmas Party

4 REACTIES
 1. Het wordt met de dag erger in dat land. Men steelt als ratten. En dit alles komt door het slechte economische beleid van de regering. De hele regering is in diepe slaap. Af en toe wordt een broodjeszaak geopend en commissies benoemd. Voor de rest liggen de ministers in hun hangmatten wachtende op hun forse salaris eind van de maand.
  gemodereerd

 2. Dom, dom, dom. Nu heb je niets en je bent je baan ook kwijt. Er schort iets aan de opvoeding en of opleiding van onze jongeren, Ze ontsporen allemaal. Jammer. En dit moet de toekomst van mijn geliefd Suriname voorstellen. Sjing Torie. als het niet op een normale manier kan on te veranderen. Heropvoeden of deprogrammeren in een of andere inrichting.
  gemodereerd

 3. Vandaar dat de ”Criminaliteit” hoogtij
  viert in Su, ik ben benieuwd als je iemand hebt verkracht:
  en je zegt daarna sorry, of je naar huis wordt gestuurd. ”Wat een k@nk#r zooi, failed State”.

  sari tori

  Jacko
  gemodereerd

 4. Het zal lang duren voordat Suriname op grote schaal over gaat tot elektronisch betalen. Zelfs in portie portie Aziatische en Afrikaanse landen is de standaard betalen via je smartphone. Indien ze geen smartphone hebben kan het zelfs met een ouderwetse GSM…
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES