dinsdag, februari 27, 2024
HomeOnderwerpenEntertainmentNieuwe Netflix serie over Koreaanse drugsbaas in 'Suriname'

Nieuwe Netflix serie over Koreaanse drugsbaas in ‘Suriname’

-

Does Travel & Cadushi Tours

Deze week is de teaser trailer van een nieuwe Netflix drugsserie online gekomen. Het gaat om de serie ‘Narco-Saints’, over een Koreaanse drugsbaas in Suriname wordt opgejaagd door de overheid en politie.

Het verhaal speelt zich dus af in ‘Suriname’, maar wie de beelden van de trailer hieronder bekijkt ziet al gauw dat er helemaal niet gefilmd is in Suriname.

De serie die als werktitel ‘Suriname’ mee kreeg, gaat over Kang In-Gu die zijn bedrijf begint in het Zuid-Amerikaanse land Suriname. Hij komt in een situatie terecht waarin hij moet samenwerken met de Zuid-Koreaanse National Intelligence Service (NIS) om Jeon Yo-Hwan te pakken te krijgen. Die laatste staat bekend als een drugskoning, die zijn drugssmokkeloperatie vanuit Suriname runt.

Zoals hierboven aangegeven is er helemaal niet gefilmd in Suriname. De meeste opnames vonden plaats in Zuid-Korea zelf. De delen die op Suriname zouden moeten lijken, zijn gefilmd op de Dominicaanse Republiek.

Ook is er getracht Surinaamse elementen na te bootsen zoals dit vliegtuig van ‘Suriname Air‘, dat gelijkenis vertoond met de Surinaamse Luchtvaartmaatschappij Surinam Airways.

De serie is vanaf september te zien en is het de vraag wat Surinamers van al dat nep-Suriname in de serie zullen vinden.

opening
Fernandes Express
Werken in de Caribbean

28 REACTIES
 1. Quote; De serie is vanaf september te zien en is het de vraag wat Surinamers van al dat nep-Suriname in de serie zullen vinden.

  Nep-Suriname is het allerlaatste wat belangrijk is, de hoofdvraag is wat Surinamers van het aanhoudende drugs-Suriname imago vinden.


  gemodereerd
 2. Suriname is letterlijk en figuurlijk op de kaart gezet, wat betreft criminaliteit en drugshandel. En dat allemaal onder toeziend oog van de sheriff Chan. Zelfs dat snoepreisje naar Dubai kan dit niet meer overtreffen. Gefeliciteerd. Wo set eng!!


  gemodereerd
 3. De mogelijkheid tot uitzending in Suriname moet onmiddellijk verboden worden door de Overheid middels brandbrief aan Netflix .
  Weer eens wordt Suriname op misselijkmakende wijze neergezet als drugsland ; dit land is al besmet ,maar we hebben geen schep bovenop nodig ,die het imago nog meer schaadt.
  Ik vind het misdadig dat men dat doet .
  Laten ze maar de namen en situaties gaan invoeren van waar ze werkelijk gefilmd hebben.


  gemodereerd
 4. Feit is dat met deze film Suriname, de republiek SLM, hiermee internationaal als Nacostaat, vuurwapen geweld, onveilig wordt neergezet.Het is maar een movie, fake, de film in niet in Suriname opgenomen.

  Negatieve propaganda en niet alleen toerist onvriendelijk, maar ook voor ondernemers.

  Iedere nadeel kan ook een voordeel hebben, bekendheid en daar zullen de Surinsmers zelf keihard aan moeten werken om dit positief om te zetten.

  K-1 vechters, owru- balman, Natio, de Suriname, Keuken, Eenheid In Verscheidenheid, Staatsolie Suriname, Ecotoerisme, Heerlijk Tropenland, Hoezee Voor Surinsme, enz, aan de wereld laten zien

  Vertrouwen In Eigen Kunnen


  gemodereerd
 5. Valt niet meer te ontkennen.Ons land is op de kaart gezet. Iets waar we zo lang naar verlangd hebben.Waar een klein land niet groot in kan zijn.


  gemodereerd
 6. De chinezen en koreanen die in Su zijn doen opium en heroïne.
  Waar denk je dat al het geld voor de grote zaken vandaan komt???
  Witwas drugsgelden en Su leent zich ervoor. We gaan $3 miljoen krijgen. Denk je dat is voor braaf zijn???


  gemodereerd
 7. Net als Bouta en zijn nageslacht zet deze nep Netflix serie Suriname op de wereldkaart als narco staat. Alleen jammer dat Bouta en zijn addergebroed, in tegenstelling tot Kang in-Gu, niet verzonnen zijn.


  gemodereerd
 8. Koreaanse films zijn altijd goed, meestal met een duidelijke boodschap.
  Top acteurs, in een ‘based on real events’, gebracht op een komische wijze en gefilmd in Dominica Republica vanwege covid restricties niet in suri.

  Zie Wikipedia en ‘about netflix’.
  Waar gebeurd verhaal!

  Tjek het, wie herken je 😎


  gemodereerd
 9. De minister van buitenlandse zaken moet onmiddellijk een klacht met een een flinke schadeclaim indienen tegen Netflix en de makers van deze serie. Ze mogen niet zomaar het imago van een land en een bedrijf (SLM) schade toe brengen.


  gemodereerd
 10. Om zo’n serie te bedenken moet je een reputatie als land hebben opgebouwd. Bijvoorbeeld 10 jaar langonafgebroken coke smokkelen Om die serie dan te maken gaan er jaren voorbij, zeg maar een jaar of 5, 6.
  Deze naam dragen we dus. En nog steeds zijn er idioten, ja hoe zou je ze anders willen noemen die de rovers van bouterse een warm hart toedragen.
  we kennen ze allemaal schipper, rob/rbro wn, pony eigen mening, lol, debby zandra enz


  gemodereerd
 11. @bor zomaar betrek je mij naam erbij en nog van paar andere in je reactie. Idioot dit is een netflix serie! Zomaar betrek bouta en zijn rovers erbij, je bent echt dement of ben je soms gestoorde @wat die onder verschillende namen over bouta schrijft! Deze koreanen willen zo geld verdienen niet goed triest mang! Zoals de chinezen met vreselijke filmpjes op tik tok niets is deze lui te gek! Parasieten allemaal !


  gemodereerd
 12. Weet je hoe vaak het gebeurt dat ze filmen op totaal andere locaties. Jaren terug werd er in een serie of film ook een keer de naam Suriname alleen genoemd. Ze zeiden toen wat is dat of waar ligt dat.

  Maak je beter druk om de betwiste grondgebieden tussen Guyana en Frans-Guyana…


  gemodereerd
 13. Allo, wat voor klacht wil je indienen. en wat wil je verbieden.

  Suri heeft reeds lang toestemming verleend en ook meegewerkt. Dit is geen bakabana filmproducent.

  Hier is overduidelijk het spreekwoord; “je grangma verschuilen en iets met hoesten, gekosie”, van toepassing.

  Alsof het internationaal niet bekend is dat jullie decennia lang een veroordeelde moordenaar en drugsdealer op handen dragen, en numero op de ranking ‘doorvoor-land’ staat. Suri schijnt uitstekende coke-fijnproevers in huis te hebben.

  Daarom zal niemand ooit een poot uitsteken tegen de huidige regering.

  Oenoe tan’ dok yere!


  gemodereerd
 14. Beste lieve bewoners van Suriname,
  Suriname is op wereld kaart gebracht op gebied van Massage Therapy.
  In het jaar 2021,
  Open Deens kampioen en 3e plaats van world massage championship.
  2022
  Deelgenomen, resultaat als één van de beste Therapeut, Diploma behaald tijdens de wereldkampioenschappen voor Suriname.

  Met de vriendelijke groeten,
  Mohamed Hoessain Elahi

  Volg mij op Facebook


  gemodereerd
 15. @Eigen+mening

  Suriname is niet letterlijk en figuurlijk op de kaart gezet door Chan.
  Suriname is en was al op de kaart gezet door een paar DOMME Surinamers die 10 jaar NDP gekozen hadden.

  Zij hadden een:
  – Een president gekozen, die een couppleger, moordenaar, drugscrimineel, GODfater, dief is.
  – Een president gekozen, die zijn criminele zoon amnestie gegeven heeft.
  – Een president gekozen, wiens rechterhand in de USA veroordeeld en gevangen gezeten heeft als drugdealer in opdracht van jou president.
  – Een President gekozen, die in de jaren 80, drugs in het land geïntroduceerd heeft waardoor de criminaliteit op dit moment grote hoogte viert.
  – Een president gekozen, die met de middelen van het Surinaamse volk een deel van de bevolking omgekocht heeft voor stemmen doormiddel van pakketten uitdelen en geld strooien.
  – Een president gekozen, die corruptie, machtsmisbruik, zelfverrijking, steekpenningenetc. tot grote hoogte ingevoerd heeft, dat de bevolking na tientallen jaren niet beter weet en denk dat het standaard is.
  – Een president gekozen, die nog steeds door omkoping, de macht over een deel van de bevolking heeft en ze aan het demonstreren zet.
  – Een president gekozen, die een criminele organisatie leidt en Suriname naar de afgrond gebracht heeft waardoor de bevolking nu aan het lijden is.

  Dus probeer hier NIET een ander de schuld te geven.
  Het is jouw president en crimineel (BOUTERSE) die Suriname op de kaart gezet heeft!!!!


  gemodereerd
 16. Kan Suriname hier geen zaak van maken…..netflix een schadeckaim laten betalen….dit is geen goede reclame voor suriname temeer omdat ons land al zo negatief in beeld in. maar ja..aan de andere kant…zolang en idioten zijn die met pracht en praal, geld smijten, zichzelf behangen met goud, op internet profileren, terwijl we allemaal weten waar het vandaan komt, zal dat slechte imago van Suriname alleen maar erger worden


  gemodereerd
 17. Om eerlijk toe te geven,ben ik wel benieuwd naar de inhoud.
  Zuid Koreaanse films vind ik wel mooi.
  De serie Last Empress was mooi en spannend naar mijn mening.


  gemodereerd
 18. Er is vanaf 25 februari 1980 een scenario voor een drugsserie gestart in Suriname door de grootste verkrachter en drugsdealer en moordenaar van Suriname opa D en consorten. Dit zou het de langste serie op netflix kunnen worden. Succes gegarandeerd en GEEN fake!!!!
  En ECHTE acteurs en geen VERZONNEN verhalen. REAL STORY!!!


  gemodereerd
 19. Zo triest altijd een paar demente reacties gevers die alweer bouterse erbij betrekken netals mij demente buurvrouwen zijn deze lui. Zo gestoord met bouterse bezig verziekt alles! Zo triest!


  gemodereerd
 20. Zomaar betrekken sommige gasten in hun reactie Bouterse in hun comments…sommige mensen zijn ondankbaar..ik heb nog nooit gezien of meegemaakt dat Bouterse ergens kwam tijdens zijn presidentschap en s weggejaagd.


  gemodereerd
 21. Als je sommige reacties hier leest, ontkom je er niet aan dat sommigen helaas nog steeds in de ontkenningsfase verkeren.
  Het is niet Chan die Suriname negatief op de kaart heeft gezet. Die grani komt een andere toe. Wat te denken over 40 jaar lang een zogenaamde “revolutie”?


  gemodereerd
 22. – SLM kan geen schadeclaim nog any ander claim indienen. De logo werd niet gebruikt (rode sabaku) en de naam is niet hetzelfde.
  – Er zijn duizenden films met drugs als thema die zich hebben afgespeeld in derde en eerste wereld landen. SA NA BRUJA.
  – Het verhaal speelt zich af in latere jaren 90 en 2000, dus mocht het een ware gebeurtenis zijn ano wang tori fu esdeh.
  – Plus gekeken naar de trailer kan je duidelijk zien dat dem koreaan pot extra sosu gie a tori. Ik kan me niet herinneren dat ze een markt in Suriname zo op brute wijze hebben opgeknald.

  Sdong rustig en luk a serie. Mind you voor covid kwam er een nederlandse film uit betitelt ‘Suriname’ met soortgelijke thema, no wang mang klage. Misschien moesten die koreanen Josylvio ook een rol hebben gegeven.

  Trouwens, het moet ook bij ons als Surinamers liggen. Wij moeten de wereld tonen dat Suriname meer te bieden heeft dan alleen drugs.


  gemodereerd
 23. complete onzin is deze serie. gewoon leugens heeft een Koreaan verteld.
  Hebben jullie dit ding gezien op Netflix…rommel rommel.. wie heeft ooit gehoord van deze cocaine godfather? die kerk?


  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES