zondag, april 14, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieMoeder en dochter tijdens slaap overvallen in woning en gekneveld achtergelaten

Moeder en dochter tijdens slaap overvallen in woning en gekneveld achtergelaten

-

Does Travel - naar Suriname

Drie criminelen hebben in de nacht van vrijdag op zaterdag 13 augustus een roofoverval gepleegd in een woning aan de Bomaweg in Suriname.

Volgens het slachtoffer O.W. (38) was ze samen met haar dochter thuis. Ze waren in diepe rust toen drie gewapende rovers haar huis middels braak binnendrongen en hen onder bedreiging van wapens gekneveld met tie-wraps hebben achtergelaten.

De buit betreft een wit gelakte Toyota Vitz met het volgnummer PM 62-28, een 60 inch flat screen televisie van het merk Samsung, sieraden, 50 gram ruw goud, drie flessen parfum, een grijze schoudertas van het merk Louis Vuitton en SRD 150.

Het is niet bekend hoe de daders ter plaatse waren, maar na de beroving verlieten zij de plaats met de auto van het slachtoffer. De politie van Santodorp was ter plaatse voor onderzoek. Van de daders ontbreekt nog elk spoor.

opening
Fernandes Express
BODO Party

2 REACTIES
  1. Zijn ze niet verkracht? Of hebben ze dit buiten de aangifte gehouden of waren er redenen om dit niet te doen. Tie-wraps zorgen ervoor dat een vrouw niets kan doen. Aan de hand van de gestolen goederen trek ik de conclusie dat het een vrouw is met poen. DNA onderzoek gewenst.


    gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES