dinsdag, juni 18, 2024
HomeOnderwerpenMaatschappijMassa blijft weg bij protest Organic Movement Ondro Bong

Massa blijft weg bij protest Organic Movement Ondro Bong

-

Does Travel - naar Suriname

Circa 200 mensen zijn vanmorgen afgekomen op de groots aangekondigde protest demonstratie, gefaciliteerd door de Organic Movement bij Ondro Bong in Suriname.

Anders dan de vorige keren kregen vertegenwoordigers van politieke partijen dit keer wel spreektijd. Een van hen was NDP parlementariër Stephen Tsang, die de mensen toesprak vanaf een soundtruck.

Ook Enver Panka en de moeder van het onlangs overleden kindje Gabrielle kwam aan het woord evenals Gentle, Pakai, Makoe en enkele burgers. Ter plaatse waren verder vakbondsmannen Edam en Sallons. Die laatste kwam ook aan het woord.

De demonstratie is op het moment van schrijven nog gaande. Enkele foto’s:

opening
Fernandes Express
Passion in concert

39 REACTIES
 1. Massa blijft weg bij protest Organic Movement Ondro Bong….,MAISHA en de COCANIC Movement moeten nu beseffen dat zij ook weg moeten blijven van de straat.


  gemodereerd
 2. Zij beseffen nu, dat zij op het verkeerde spoor wordt gezet door de debielen!! en de domme koeien trappen er in en vreten uit hun neus!!


  gemodereerd
 3. Iedereen die lid van de ndp is of ondersteunt of groepen die eraan gelinkt zijn, zelf de (ex-) ndp-ers in de DNA of de ndp regeringen is lid van de grootste en gevaarlijkste criminele organisatie die Suriname ooit gekend heeft onder het mom van een politieke partij.

  Deze criminele organisatie met de roversman ddb aan het hoofd en de futubooi’s en futuvrouwen, enz onder hem ondersteunen hem om niet in de gevangenis terecht te komen voor de 8 december 1982 moorden, de Moiwana86moorden en vele andere misdaden die vanaf 25 Februari 1980 in Suriname hebben plaats gevonden, naast de heel grote armoede en heel grote ellende die deze man, de 15 militairen naast hem vd staatsgreep, linkse groeperingen met allerlei methoden om het volk uit te buiten en te onderdrukken, het land de vernietigen. De grondwet te vertrappen, Trias Politica; Wetgevende Macht, Uitvoerende Macht, Rechterlijke Macht, Internationale Verdragen, oa mensenrechten.

  Rechterlijke Macht, laat zien waarvoor u in de democratische rechtsstaat bent, wetgevende macht laat zien waarom u er bent, uitvoerende macht laat zien waarom u er bent. De internationale betrekkingen op leger gebied met de Frankrijk/Frans-Guyana/ NAVO, Gendarmerie, Vreemdelingen Legioen, Brazilie, Guyana, Nederland/NAVO, USA/NAVO, Navy Seals moeten nader worden aangehaald.

  Deze misdadige criminele organisatie dat zich een politieke partij noemt, moet met wortel en tak net als ddb en haar futu-booi’s en futu vrouwen en leden worden uitgeroeid.

  De ndp is geen polieke partij, het is een criminele organisatie dat is opgezet om de hoofdrover/misdadiger uit de gevangenis te willen houden, kosten dat het kost, vernieling van land en volk, normen en waarden, respect, wetten, grondwet, Internationale verdragen. Gewoon het eigen belang van de hoofddader en futu-booi’s en futi-vrouwen. De domme arme paarse massa ea worden gewoon voor de gek gehouden.

  Deze regering, de rechterlijke macht, politie en militairen moeten daarom paraat zijn om samen met de Fransen, Brazilianen, Guyanezen, Nederlanders, USA deze criminele misdaad organisatie vernietigen.


  gemodereerd
 4. Mensen blijven weg omdat er teveel oproerkraaiers en onruststokers bijlopen. Het helpt ook niet echt als je bijval krijgt van NDP prominenten en sympathisanten.

  Ze gooiden eieren op de politieagenten. Gooi beter op Bouva en die andere gasten. Maar tja een ei kost nu al 9 srd per stuk heb ik begrepen, misschien afgedankte fruit en groente van de markt een andere optie…


  gemodereerd
 5. Weg met Chan, weg met Chan.

  Vertel dan meteen wat jullie plan is! Vertel dan hoe jullie het meteen gaan oplossen! Vertel dan meteen waar jullie het geld vandaan gaan halen! Vertel dan meteen hoe jullie de koers omlaag gaan krijgen! Vertel dan meteen hoe jullie alle Surinamers uit hun problemen halen! Vertel dan meteen hoe je Suri productief maakt. Vertel niet elke keer wat er nu gebeurt maar wat jullie eraan gaan doen, dan kom ik ook mee protesteren.

  En anders moeten jullie maar opzouten en deze regering hun werk maar laten doen. Buy the way, neem Deb en Poenie ook maar mee.


  gemodereerd
 6. De huidige regering, de rechterlijke macht, politie en militairen moeten daarom wees paraat zijn om samen met de Fransen, Brazilianen, Guyanezen, Nederlanders, USA op het uur U/ of D – Day deze criminele misdaad organisatie ndp, ddb en futu booi’s en futu vrouwen vernietigen.

  Hoogste staat van paraatheid, Alarm Fase 1, kleur: rood! Nu op het groen-licht wachten van de president om gezamenlijk met de buitenlanden deze criminele ndp organisatie en haar hoofdman en futu-booi’s en futu vrouwen voorgoed het zwijgen op te leggen.


  gemodereerd
 7. De onvrede in Suriname wordt dagelijks gevoed met veel fake nieuws en de personen die erachter staan hebben andere normen en waarden. Wij mogen niet vergeten dat er door demografische verschuivingen een politieke klasse in opkomst is die bij voorbaat aangeeft de Surinaamse wet en regelgeving niet te erkennen en de politie en de rechterlijke macht niet te zullen accepteren. In deze groep zitten vooral veel ABOP en NDP stemmers. Deze 2 partijen hebben veel gemeen op het gebied van verkwisting van overheidsmiddelen. De mensen die niet hebben doorgeleerd worden behoorlijk gemanipuleerd en hebben het niet door dat er achter de schermen een ander spel wordt gespeeld.
  Ik sluit daarom niet uit dat de NDP samen met de ABOP samen zullen spannen tegen een wijziging van het kiesstelsel. Als de NDP aan Brunswijk beloofd dat hij de volgende president mag worden, zal de ABOP dit met beide handen aannemen en is het afgelopen met Suriname.


  gemodereerd
 8. dit is absoluut NIET waar de organic movement mee begonnen was. totaal ontaard in een ndp circus.


  gemodereerd
 9. Natuurlijlk was de NDP er bij, wat had men anders verwacht

  Ik zal je een geheim vertellen, Organic Movement is een verlengstuk van de NDP.

  Dat Organic Movement het toelaat dat de NDP kan spreken zegt genoeg.
  Wat denk Organic Movement, dat alle Surinamers dom zijn??
  Nee je hebt ook slimme Surinamers die niet bedelen om pakketten en gestrooid geld, die werken voor hun geld, die zien heus wel dat dit niet klopt.

  Nadat de NDP Suriname door middel van, stelen, zelfverrijking, plundering, etc. naar de afgrond gebracht heeft, hoor je Organic Movement hier niets over zeggen, zij vragen het geld en de middelen die gestolen zijn natuurlijk niet terug.

  Zij gaan niet bij hun BAAS Bouterse en kornuiten demonsteren om alles wat gestolen is terug te vragen. Ga dus als de sodemieter naar Bouterse en kornuiten, demonstreer daar en vraag alles wat er gestolen en ontvreemd is terug, dit voor een betere Suriname.

  De NDP heeft het land leeg geroofd, zij zijn de gene die het land in deze misère gebracht hebben. Je moet wel lef hebben, nadat er zoveel gestolen is nog je snuit durven te laten zien!!!!! PEH A MONY DEH


  gemodereerd
 10. wat een aanfluiting.
  Het volk heeft duidelijk gemaakt dat dit soort gajes de vooruitgang tegenhouden. ze zijn alleen uit op eigen succes.
  Hit the road jack


  gemodereerd
 11. Stelletje paarse losers. Jullie roversbende komt NOOIT MEER AAN DE MACHT IN SURINAME!!! Verschrikkelijk racistische djamoe edes en ga me niet vertellen dat ze alle etnische groepen in hun midden hebben. Alleen de AASGIEREN van de groepen zijn erbij rondom de grootste verkrachter en drugsdealer en moordenaar van Suriname opa D.
  En die racist laaghart en die valse apostel reymmee.
  Dus Stelletje bongrobitas en sebrefatas, pas maar op.
  Jullie paarse seniele gotrofather is hard op weg om de pijp uit te gaan. Het is geen pretje om minstens 2 keer in de week een nierdialyse te ondergaan. Tang teki.


  gemodereerd
 12. Haha

  Landgenoten, lezen jullie goed wie er aanwezig waren !

  Haha

  Paars + Paars = PORIE

  haha

  Niet storen.
  Wij werken aan een beter Suriname.
  Justitia Pietas Fides. Krakti !


  gemodereerd
 13. Massa blijft weg omdat ze jullie ook al door hebben…a volk no dong moro, dar zeggen jullie toch zelf???
  jammer dat de moeder van het onlangs overleden kindje, zich heeft laten misbruiken door deze ratten. Maar ik kan haar wel snappen, ze zit nog vol emoties en dat is begrijpelijk. Maar dame….laat je niet misbruiken me gudu.


  gemodereerd
 14. Dit deel van het volk is boos omdat zij nu de schulden moeten afbetalen waarvoor zij zelf verantwoordelijk zijn. Want wie heeft ze gestuurd om op de Nationale Dagu’s te stemmen terwijl de geschiedenis duidelijk laat zien dat deze paarse patjakkers corrupt en crimineel zijn.

  De regering Santokhi dobbert in erger vaarwater dan destijds de regering Venetiaan ! Dus bedenk zelf maar wat er nu minimaal moet gebeuren !

  Indien Ogrie Movement werkelijk voor het belang van Suriname gaat dan pakken zij bullshit Bouta bij zijn kraag en sleuren zij hem naar het Onafhankelijkheidsplein, want dankzij deze volksoplichter is Suriname na 47 jaar onafhankelijkheid een paria geworden !

  Wij willen gerechtigheid.
  Justitia Pietas Fides. Krakti !


  gemodereerd
 15. Een regering gekozen door bijkans 100.000 mensen (stemgerechtigden) laat zich niet chanteren door 200 luilakken en graaiers. Ineens is laaghart ook wakker.


  gemodereerd
 16. wel de ndp he , met die chinees tsang , deze nietsnutter wil alleen maar podium om in een goed daglicht te komen bij ddb , wang snee wang , nu adhin echt de gevangenis in moet , ruikt die tsang zijn kansen om ddb op te volgen , maar ddb zal nu blijven zitten als voorzitter van de paarse boevenpartij de ndp , maar straks is ddb in het gevang of nog beter onder de zoden , ddb wij vergeten niet dat jij onze vrienden in december 1982 koelbloedig hebt vermoord


  gemodereerd
 17. die paar honderd nietsnutters die er op afkwamen hebben geen bakje vreten en ook geen drankje gehad , dus organic movement , als jullie de volgende keer weer een protest houden staan jullie , van aerle , gentle , hellings, en die twee ddb lovers cameron en neus , alleen op het podium, en geen paarse kip te zien he , dus er worden geen eieren gelegd , en er is niemand wie die eieren kan gooien , nou organic movement nu kunnen jullie tegen de president zeggen , goh president de meeste Surinamers willen u niet weg hebben
  ha ha die paarse hooghart bond stond ook als hond op het podium


  gemodereerd
 18. Als ik naar de reacties kijk vraag ik mij af of het Surinaamse volk dom is of ziende blind.
  Wat is het verschil met de vorige regering niks 0,0 zelf verrijking is bij elke partij en dat zal ook zo blijven.
  Het volk klaagt maar gaat de straat niet op.
  De ouderen en minder valide mensen hebben te verduren.
  Helaas zijn zij de dupe van een falend beleid.
  De grootste verdieners zitten in de dna


  gemodereerd
 19. Wil je mensen op jouw feest, doe dan a la Bouterse. Gratis drinken, gratis eten en gratis vervoer, door pa lanti betaald.
  Dit moet ook gecontroleerd worden. Wie betaalde de uitspattingen van de NDP. Ook dit moet in de grondwet worden aangepast. Politieke partijen horen geld te krijgen van de staat om hun lopende zaken te kunnen betalen onder voorwaarde natuurlijk dat ze met hun poten van de kas van pa lanti afblijven.


  gemodereerd
 20. bescherm onze kinderen staat er op het bordje,als chan er niet meer is moet je zeker wel je kinderen beschermen van de drugs en al die criminaliteit die deze ratten zullen veroorzaken .
  surinamers sta en vecht tegen deze ziekte van bouta s aanhang 10 jaar is genoeg geweest.

  chan zal hier voor strijden let maar op hij is daar voor geschoold ,weg met al die luie ndp ratten.


  gemodereerd
 21. Het probleem is dat de meeste zwarten geen hindoestaanse president willen hebben gezien het bezoek in Adam is dit een bewezen feit. . Vandaar dat ze geen rust in hun ziel hebben.


  gemodereerd
 22. Nu de ware vlag gehezen is (weg met chan) kan iedereen zien dat de ndp er achter zit. Logisch dat de massa niet met criminelen die het land leeg geroofd en vernietigd hebben willen associeeren.


  gemodereerd
 23. Duidelijker kan het niet.
  WEER krijgt de ndp een pak rammel
  Deze oproerkraaiers zijn aan hun opstand begonnen toen ze zelf in de knel kwamen te zitten.
  Daarmee is het voor IEDEREEN duidelijk dat het puur eigenbelang was.
  Was dan in opstand gekomen VOOOOR dat je zelf ter verantwoording werd geroepen
  De enige met wie dan ook moet worden zijn dan ook deze dwazen. Het volk hoeft niet te lijden voor hun ka
  Het leuke is dat er op deze site dwazen zijn die roepen kom in opstand ga staken, maar als het mis gaat leiden ze er niet onder. Lekker dan


  gemodereerd
 24. Wat een heftige emoties hier te lezen. Zelfs bouters geeft kleine commentaar ha ha ha ! Wat ik super verassend vind dat er nu verdeeld is onder creools mensen nooit eerder gezien want creools mensen en ook hindoestanen zijn zeer extreen in hun geest, in nederland is sterke onder creools mensen al komen hun uit alle windstreken van de aarde, eenheid zo sterk dat een afrikaan uit afrika weet hoe slecht mensen die indiase afkomst zogenaamd zijn zelfs kapveridanen spreken je af en toe aan en antillianen al helemaal met blanke en hindoestanen ook! Dus zeer verassend want creools stadmensen zijn echte onruststokers en zeer hatelijke en roddelzucht zijn de meeste ook in nederland, daarom vind ik rotterdam de extremistisch van wereld. Suriname is echt heel anders mister santoki mag zeer blij in nederland rotterdam zou hij veel ergere dingen zijn overkomen andere ergere objecten!


  gemodereerd
 25. @@Boskopoemang !! jij moet beter je best gaan doen!! als ik lees wat jij neerzet met jou vraagstelling, dan is het kakelen als een kip zonder kop!! Volg nieuws mens en de persconferenties!! Zo kom je achter wat jij allemaal kraait!! Jou nick name klopt niet!!! Beter zet je Dongkaw!!!!!

  Wiep-Ding


  gemodereerd
 26. Etnel en Plein zien door de dagu’s de ezels niet meer en zijn dit keer toch maar thuis gebleven.

  Tja go. Set kong !

  Niet storen.
  Wij werken aan een beter Suriname.
  Justitia Pietas Fides. Krakti !


  gemodereerd
 27. Para express en anderen niet te vroeg juichen, wegblijven zegt nog niks, nog drie jaren dan zullen wij het weten, tot die tijd mag jij flink gaan duimen, wij, kritische volgers zullen de regering de duimschroeven blijven aandraaien, indien nodig.


  gemodereerd
 28. Nog drie jaren en daarna nog TIEN dan zullen we weer zien.
  Dan zeggen ze in Dubai dat ze een tweede Suriname willen worden. 😁😁😁🤣🤣🤣🤣


  gemodereerd
 29. ach pony help jou paarse vriendin sandra om van de drugs af te komen , of kan jij wel haar dwaze uitspraken verstaan , of ben jij sandra , eerder angelika , en waarom was jij pony zaterdag de 13 tiende niet hier op het protest, dan waren er 201 geweest , maar jij en vele andere paarsen daar in Nederland zijn bang om naar Suriname te komen , jullie vrienden zijn in de minderheid hier , dus angst hazen blijf maar gewoon schreeuwen langs de zijlijn in de bijlmer


  gemodereerd
 30. Doet mij deugd om te zien dat slim Suriname zich hiervan distantieert.Het grootste deel van het volk weet dat Ontwikkeling en welvaart niet binnen 2 jaar komt. Zeker niet na de puinhoop die de ndp heeft achtergelaten.


  gemodereerd
 31. Het verarmde volk heeft inmiddels door dat ze wordt gebruikt voor andere doelen. Die lieden die nu het hardst schreeuwen hier en op straat “weg met Chan” zijn de afvalligen van de NDP die dichter bij die nyan patu willen. De rest van het volk neemt haar slag in de wetenschap dat het wegdoen van family & friends in het land niet plotseling beter gaat worden. Er zijn hogere doelen waar aan wordt gewerkt door deze regering die ertoe zullen bijdragen dat het goed komt met Suriname. De politiek moet nu zoveel mogelijk alle stoorzenders het leven beginnen zuur te maken, ze houden met dit soort straatacties het land in gijzeling waardoor er geen vooruitgang mogelijk is.
  Soso stemmingmakerij van sommige lui hier onder het mom van kritische volgers, maar een gedegen oplossing kunnen ze ook niet aandragen. Ze zien deze regering eerder gisteren dan morgen vertrekken maar hebben zelf ook geen oplossing voor hun vraagstuk. Jullie mogen in mei 2025 weer naar de stembus om te kiezen. Laten we hopen dat jullie dan met godswil de juiste personen daar neerzetten en daarna niet weer met een grote smond de straat op hoeven te gaan.


  gemodereerd
 32. Het is jammer dat Suriname alweer bewijst dat ze niet de eigen regie in handen kunnen nemen. De blanken hebben het bewind overgedragen aan de Surinamers ,en ze hebben in iedere regering, uitgezonderd Venetiaan bewezen dat ze er puur en alleen voor zichzelf zitten., Het grote graaien is een vast patroon binnen onze landsgrenzen geworden.. Het schijnt vastgeroest in onze DNA om zoveel mogelijk te stelen, op te lichten en met Lanti-monie de grote jongen te gaan uithangen. Heel heel jammer, het blijkt alleen maar weer dat onze landgenoten die hun oorsprong te danken heeft aan Slavenhandelaren, helemaal niets ervan heeft geleerd en, blijkbaar nog beter af was onder een blanke bewindvoering.


  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES