maandag, juni 17, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieRechter stelt Powisi en vriendin op vrije voeten

Rechter stelt Powisi en vriendin op vrije voeten

-

Does Travel - naar Suriname

De rechter heeft Rinaldo Mussendijk alias Powisi en zijn vriendin Janice D. donderdag vrijgelaten. Het koppel was in mei aangehouden voor diefstal van 280.000 SRD, een jachtgeweer en patronen uit een woning aan de Grankreekweg te Para.

In deze zaak werd Janice D. eerst op 1 mei aangehouden en na afstemming met het Surinaamse Openbaar Ministerie in verzekering gesteld. Zij legde bij de politie een volmondige bekentenis af, waarna Powisi op 24 mei door het Regio Bijstandsteam Midden werd opgespoord en aangehouden.

Maureen Nibte, advocaat van Powisi, zegt dat de benadeelde een brief voor de rechter heeft gebracht waarin hij aangeeft dat hij de aangifte wenst in te trekken.

De man werd voorgehouden dat het intrekken van een zaak op de zitting niet mogelijk is. De benadeelde gaf aan dat hij Janice D. niet in de gevangenis ziet. Naar verluidt hadden de twee een relatie.

De raadsvrouw zegt dat Janice D. door de benadeelde is opgehitst om de naam van Powisi te noemen in de zaak. Naar zeggen van Nibte is er niets buitgemaakt, het betreft een fictieve aangifte.

De rechter heeft op basis van de verwikkelingen op de zitting, het tweetal in vrijheid gesteld.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

11 REACTIES
 1. Ik zou de aangever van de foutieve aangifte in de gevangenis gooien wegens saboteren van de rechtelijke macht in Suriname, Op die manier kan men de rechtsgang vertragen. Heb toch een beetje respect voor de rechterlijke macht.


  gemodereerd
 2. Zo gemakkelijk. Powisie moet ver weg blijven van die Janice en hij moet schadevergoeding eisen. Dus zo ondervraagd men iemand en die gaat de bak in. Ik zou geld ontvangen van die man en snel ook


  gemodereerd
 3. De aangever is financieel tevreden gesteld, of gewoon bedreigd
  Het is mij nu wel duidelijk dankzij deze superfoto dat ponwisi geen hersens heeft. wat een neusgaten heeft deze man


  gemodereerd
 4. en dus voor een fictieve aangifte wordt met niet gestraft?? de politie heeft toch kosten gemaakt om uit te rijden, de zaak te onderzoeken…het OM heeft toch ook kosten gemaakt, de belastingbetalers hebben deze oplichters 3x daags te eten gegeven…of niet?? het moet niet gekker worden. Wetboek van strafrecht moet herzien worden want op die manier lopen alle dieven en leugenaars vrij rond.
  En Powisi… ik ben geen fan van je maar ie kan skot a meid…want als ze zover kan gaan om je in een shit te zetten, terwijl ze al dondersgoed weet dat je geen goede naam hebt in de samenleving, kan ze nog veel meer met je dien. Ze kan je gewoon vermoorden en de schuld schuiven op iemand anders. ze is een waardeloze slet, motjo beest. Ga dna test doen…misschien is het kind niet van jou


  gemodereerd
 5. Dus die bekentenis was ook vals. Ik denk dat hier een beetje bedreiging of omkoping in meespeelt.
  Het OM heeft zijn eigen verantwoordelijkheid en moet gewoon doorgaan met vervolging op basis van die bekentenis.


  gemodereerd
 6. fictief? het was geen fictieve aangifte hoor. de aangifte was ech, het was wel een valse aangifte
  🤣🤣🤣🤣🤣🤣


  gemodereerd
 7. Lijkt op en poppenkast, politie en rechters trappen erin? Iets klopt niet. Fictief wil zeggen dat die aangever moet wirden opgesloten anders werkt het rechts systeem niet.


  gemodereerd
 8. OM is de grootste commedy club on suriname….is geen sambal trasie maar sambal djompo metie. Teveel hiaten in de wet wam deze mv Nibte pleit een ieder vrij…moordenaars, dieven, verkrachters iedereen…en OM slaapt lekker verder in hun pyama


  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES