Onderneemster in Audi beschoten vanuit rijdende auto

8
Man schiet met vuistvuurwapen

Een 23-jarige onderneemster in een Audi is gisteren rond middernacht beschoten vanuit een zwart gelakte auto. Dit gebeurde bij een verkeerslicht aan de Ringweg Zuid in Suriname.

Het slachtoffer Onderneemster Q.L. liep een schotverwonding op ter hoogte van haar linker borststreek.

Volgens verklaring van het slachtoffer stond zij met haar voertuig op de rechter rijbaan van de kruising, gevormd door de Nieuw Charlesburgweg en de Ringweg Zuid, gesorteerd.

Op dat moment stond het verkeerslicht op rood. Een zwarte auto stopte op de linker rijbaan ter hoogte van haar voertuig. Toen het verkeerslicht op groen sprong trok ze haar voertuig op en op dat moment hoorde de onderneemster twee schoten, die uit het zwarte voertuig zijn gelost.

Haar voertuig vertoont een inslag aan het linker portier. Het slachtoffer, dat geraakt was door het afgevuurde schot, werd door de ambulance naar de Spoedeisende Hulp vervoerd.

Vernomen wordt dat de vrouw een in-schot heeft opgelopen. Ze verkeert buiten levensgevaar. Het motief is nog onbekend.  Van de daders ontbreekt nog elk spoor.

8 REACTIES

 1. Dader(s) opsporen en vermalen tot hondenvoer!
  Geen gevangenis, de mensen in Su hebben het al moeilijk
  genoeg, om voor deze honden te zorgen als ze in de gevangenis zijn beland.

  Sari tori

  Jacko
  gemodereerd

 2. We zouden wensen om op Rwanda te lijken. Zimbabwe of Haiti zou kunnen en we beginnen ook aardig de richting van Libanon, Afghanistan pf Pakistan oo te gaan.
  gemodereerd

 3. Het lijkt wel dat de gangsters getipt zijn. Tegenwoordig moet je een kogelvrije vest dragen en een gewapende security guard bij je hebben als je een som geld vervoerd.
  gemodereerd

 4. @jacobus….we naderen niet maar we zijn er al. Hoop dat ze snel gepakt worden maar jammer dat ze deze rovers weer gaan vrijlaten vanwege mazen in de wet of vormfouten.
  gemodereerd

 5. 23 jarige onderneemster met audi???
  Wat onderneemt ze zo???
  Verhalen klinken heel leuk.
  In werkelijkheid is het anders
  gemodereerd

 6. paars gedoe , en deze regering treed niet krachtdadig op , en zo zal Suriname een crimineel land worden en dan is dat het het einde van Suriname
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.