Overkapping autozaak kantelt op voertuigen door harde windstoten

3
Overkapping autozaak kantelt op voertuigen door harde windstoten

De zware regen, die dinsdagmiddag gepaard ging met harde windstoten, heeft op een aantal plaatsen in Suriname schade aangericht. Zo is de overkapping van een autozaak aan de Kwattaweg gekanteld en op de voertuigen die eronder geparkeerd staan terechtgekomen.

Op het moment van schrijven van dit artikel wordt er met man en macht gewerkt om de overkapping die ondersteboven op de auto’s terecht is gekomen, te verwijderen. Het is heel voorzichtig werken omdat er ook stroomkabels eraan zijn bevestigd.

De exacte schade is nog niet vast te stellen. Er deden zich geen persoonlijke ongelukken voor.

3 REACTIES

 1. Zoveel regenval in suriname. In nederland kunnen we ik en mij dieren enz goed gebruiken de harde wind ook. Als in nl de kwik boven de 30 graden gaat, dan drama begonnen vooral in zomer maanden. Dan drinkwater te kort dan gas te kort noem maar op veel ellende. Bij 40 graden gaat bijna alles als zout verdampen lijkt het wel. Alle rivieren verdampen zelfs de noord zee gaat verdampen lijkt het wel. Nederlanders houden van overdrijven! De ouderen verdienen wel een ijsje en de dieren ook.
  gemodereerd

 2. Opgeruimd staat netjes. Ze bouwen en zetten de auto’s op trottoir en de voetgangers moeten kijken waar ze lopen. Coffe box hft het ook gedaan, daar gaat een daf truck in rijden, ook in commewijne hebben ze bij een moskee een dak gezet tot de rand van wegdek.
  Daar mag ook eem daf truck inrijden
  Niemand houd rekening met voetgangers
  gemodereerd

 3. Alle overkappingen langs de wegen moeten een keuring ondergaan want het zijn bacoven hokjes oftewel amateur werkjes die bij de minste rukwind wegvliegen. Ik had gehoord omtrent de bouwpolitie van openbare werken en voor hun is het makkelijk dat soort tentjes aan te doen want er liggen zoveel langs de weg. Of zie ik dat verkeerd??
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.