Automobilist klemgereden en onder dreiging van wapens beroofd van auto

9
Politie in Suriname

Een automobilist in Suriname is afgelopen nacht omstreeks 03.30u door vier criminelen klemgereden. Dit gebeurde op weg naar Santigron.

Volgens het slachtoffer stapten vier gewapende criminelen uit een voertuig. Onder bedreiging van wapens sleurden de verdachten de bestuurder uit zijn wagen, waarna enkelen plaats namen in de auto van de benadeelde.

Ze reden vervolgens weg met de auto van de aangever. Volgens de benadeelde had hij 5000 euro, 10.000 SRD en belangrijke documenten in zijn auto bewaard.

Na de beroving stapte hij naar de politie van Lelydorp en deed aangifte. De buit betreft een wit gelakte Toyota Vitz en de spullen die de benadeelde in het voertuig had bewaard.

De Surinaamse politie heeft de aangifte opgenomen. Van de daders ontbreekt nog elk spoor.


9 REACTIES

 1. Geef de daders een spuitje!! Zonder enige excuus! in de toekomst gaan zij weer flikken!! Dus voorkom dat!! Wat zullen de hele gemeenschap blij, vrij en trots zijn!!
  gemodereerd

 2. Volgensmij moet ik ook rover worden, want blijkbaar houden mensen veel geld en belangrijke documenten in hun auto.
  gemodereerd

 3. Zal wel🤔 toyota fitz met 10.000 aan cash in de auto om halfvier in de ochtend? Dat is wat mij betreft al duister. Waarom was hij op dat tijdstip op straat, waar heeft hij het geld zelf geroofd?
  Hoe komt hij aan de andere waardevolle spullen die uit de auto zijn verdwenen. Volgens mij is de rover beroofd🙄
  gemodereerd

 4. Volgens mij is deze Toyota Vitz, meer malen in het nieuws gekomen. Mensen proberen jullie indien jullie, met deze kloot-
  zakken in aanraking komen, het kenteken te noteren!
  Of nog beter, als het kan: ”gewoon overhoop schieten”.

  sari tori

  Jacko
  gemodereerd

 5. door gestoken kaart , en dit verhaal is al eens vaker geplaatst , zal wel de zelfde bende zijn, en deze automobilist zal zeker die vier kennen en het gebeurt vroeg in de ochtend
  gemodereerd

 6. Waarom ga je vertellen dat je € 5000 en SRD 10.000 in de auto verborgen hebt, wanneer de auto nog in handen van de rovers is? Een normaal mens zou zijn kop daarover houden en hopen dat de dieven het verborgen geld niet vinden. Dat het slachtoffer vertelt dat hij geld in de auto verborgen heeft is alleen logisch als hij het geld gewoon in het dasboardkastje had gezet en niet echt in de auto had verborgen.
  gemodereerd

 7. @ Henkes
  Er is hiervoor 2 redenen: de man is dom, of het is in scene
  gezet, om de verzekering op te lichten!

  sari tori

  Jacko
  gemodereerd

 8. Sur wordt mt d dag onveiliger. Naast ht drukke verkeer op de wegen moet je nu ook letten op achtervolgers.
  Het zou goed zijn als burgers zich massaal mochten bewapenen.
  Tegenwoordig moet men goed overwegen of ht verstandig is om zich op straat te begeven. Nu wordt je naast waardevolle spullen ook beroofd vn je auto.
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.