Voertuig vliegt in brand tijdens laswerkzaamheden

5
Voertuig vliegt in brand tijdens laswerkzaamheden

De brandweer moest zondagmiddag in actie komen aan de Lawastraat in Suriname. Daar is een voertuig in brand gevlogen tijdens laswerkzaamheden.

Volgens de lasser bracht de eigenaar zijn voertuig, een Renault bestelbus, om een en ander aan de wagen te lassen. Tijdens het lassen ontdekte de lasser, dat er rook vanuit de auto kwam. Binnen de kortste keren stond de bus in de fik.

De Surinaamse brandweer en de politie werden gealarmeerd over de brand. Bij aankomst van de brandweer kon slechts nablussingswerk verricht worden. De politie van Flora is een uur na de melding ter plaatse verschenen.

Waterkant.Net verneemt dat het station momenteel kampt met een vervoersprobleem. De agenten van Flora vroegen assistentie van de dichtbij zijnde politiebureaus, waarna de politie van Nieuwe Haven bereid was om de collega’s te helpen om de plaats aan de doen.


5 REACTIES

 1. Polirtie kampt met vervoersprobleem??
  Maar ze laten lexe, dure wagens halen vr chan & co???
  Als die debiele Surinamers nog niet zien hoe ze uitgebuit worden dan zijn ze nog dommer dan ik da ht.
  gemodereerd

 2. Als lasser in de jachtbouw hebben we altijd brandblusser bij ons en ligt de water slang klaar,in gebruikte boten wil ook alles branden
  gemodereerd

 3. Politie kampt met vervoersprobleem??
  Ja, natuurlijk. Als de helft van het aantal auto’s intussen in de prak is gereden en de andere helft gebruikt wordt voor priv√© bezoekjes aan buitenvrouwen of het voeren van acties.

  En vuur en benzine. Houdt altijd rekening met mogelijke benzinelekkages. Tref voorzorgsmaatregelen voordat je gaat werken. Je bent toch een professional. Dit wordt bij de opleiding geleerd.
  gemodereerd

 4. Deze lasser is dommer dan een ezel. Hoe kunnen mensen nog voor een volgende keer bij deze boeriki terecht. Als eerste geldt preventief de nodige attributen bij de hand te hebben bij brandongevallen. Bij het lassen ontstaat er oververhitting aan de andere zijde van de plaat. Daarom is de regel hiermee rekening te houden dat je dat voorkomt door niet te overbelasten en zeker geen brandbare spullen in contact met de staal. Maar deze boeriki gaat toch niet kunnen leren. Juridisch is de lasser in dit geval verantwoordelijk voor de geleden brandschade!!!
  Hopelijk dat de eigenaar de claim gaat neerleggen.
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.