maandag, mei 27, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieInzittenden voertuig beschoten vanuit andere auto aan de Kasabaholoweg

Inzittenden voertuig beschoten vanuit andere auto aan de Kasabaholoweg

-

Does Travel - naar Suriname

Vanuit een rijdende Toyota Vitz is afgelopen nacht op een andere auto geschoten, waarbij twee slachtoffers aan het hoofd, arm en rug zijn geraakt. Dit gebeurde rond 03.00u aan de Kasabaholoweg in Suriname, ter hoogte van de Hoenderpalmstraat.

Volgens de politie van Uitvlugt meldden de slachtoffers zich na het schietincident op het politiebureau. Vervolgens zijn ze zelf naar de Spoedeisende Hulp gereden.

Het slachtoffer O.M. (24) bestuurde een zwart gelakte VW Amarok. Hij was in gezelschap van een vriend, die naast hem zat en een dame, die achter de bestuurder zat.

Volgens de slachtoffers reden ze over de Wanicaweg gaande in de richting van de Kasabaholoweg. De bestuurder merkte op, dat een blauw gelakte Vitz een hele tijd achter hen reed.

Op gegeven moment haalde die auto hen in, waarbij de bestuurder van de Amarok een achtervolging inzette. In de Kasabaholoweg ter hoogte van de Hoedenpalmstraat probeerde O.M de Vitz in te halen. Op dat moment werd vanuit de Vitz op de Amarok geschoten, waarbij de bestuurder aan zijn hand en rug werd geraakt.

Ook de dame (30) die achter de automobilist zat, liep een schotwond op aan haar hoofd. De bijrijder bleef ongedeerd.

Volgens de Surinaamse politie zijn een aantal kogelinslagen op de voorruit van de Amarok waar te nemen. De slachtoffers zijn voor medisch onderzoek ter observatie opgenomen in het ziekenhuis. Van de schutter ontbreekt nog elk spoor.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

6 REACTIES
 1. Het begint een wild west te worden in Suriname. Als de Amarok de vitz omver had gereden was er meer ellende.


  gemodereerd
 2. Vroeger gebeurde dit soort zaken niet in deze omgeving. Maar sinds de Kasabaholoweg verder is doorgetrokken is er veel veranderd, veel ten goede, maar zoals blijkt uit dit bericht ook ten slechte.

  Kan ook te maken hebben dat de daders het gemunt hadden op de slachtoffers.

  Ik wens de slachtoffers het beste toe en dat ze spoedig herstellen en dat de daders heel snel worden achterhaald.

  Het is te hopen dat de slachtoffers zich niet op het slechte pad bevinden, want dan is het een andere koekje, soort zoekt soort, met dit als gevolg.


  gemodereerd
 3. die vrouw was van der zelf. niemand bezit een ander alleen bouterse de fossiel bezit zijn schoonzoon boef draad de dief


  gemodereerd
 4. De bestuurder van de Amarok (een van de slachtoffers) merkte dat ze werden achtervolgd door een Vitz. Op gegeven moment wordt de Amarok ingehaald door de Vitz en i.p.v. blij te zijn dat hij niet meer achtervolgd wordt door de Vitz, gaat die idioot nu op zijn buurt de Vitz achtervolgen en daarmee brengt hij die mdnsen in gevaar en maskt hij hen zenuwachtig. Hij mag blij zijn dat hij en zijn passagiers niet zijn doodgeschoten als gevolg van zijn stommiteit


  gemodereerd
 5. In Nederland zijn VW Polo’s en Aidi’s verdacht. In Surinaame begint de Toyota Vitz die reputatie te benaderen.


  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES