woensdag, april 24, 2024
HomeOnderwerpenEntertainmentInluiden Dag der Inheemsen met Psycho vanavond in Zsa Zsa Zsu

Inluiden Dag der Inheemsen met Psycho vanavond in Zsa Zsa Zsu

-

Does Travel - naar Suriname

Vanavond, maandag 8 augustus, treedt Psycho op bij Club Zsa Zsa Zou in Paramaribo. Op deze avond wordt de Dag der Inheemsen welke op dinsdag 9 augustus is, alvast ingeluid.

Psycho heeft een eigen weg ingeslagen met zijn eigentijdse muziek, die bij een groot publiek in de smaak valt. Zijn optreden wordt afgewisseld met optredens van diverse collega artiesten uit Suriname.

Te gast zijn onder andere NewStyle, Cyriel and the more love band, Seasonband, OG-Sensation, FfAnders, Sukrutiki, Wan Ede en MC Vuure.

De deuren gaan open om 22:00 en kaarten kosten SRD 200,- aan de poort van Discotheek Zsa Zsa Zsa. Er zijn vip arrangementen beschikbaar via het telefoonnummer +597 8950672 inclusief vip ingang, vip area, gratis vip parkeren, snacks en vip toiletgebruik.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

3 REACTIES
  1. Dus een kaartje kost omgerekend 8,50 euro. We gaan,.. tog??? En morgen als we uitgeslapen zijn, hebben we honger en gaan we weer de straat op om te demonstreren omdat alles zo duur is in de winkels.


    gemodereerd
  2. Indianen hebben hun eigen cultuur nog. Waarom gaat een bosneger optreden een dag van indianen? We willen juist talenten van indiaanse mannen en vrouwen ook zien. Komt deze rare gozer


    gemodereerd
  3. Tjonge kon het niet duurder!

    Je moet zelf toch ook wel een echte psycho zijn om SRD200 te betalen om dit psycho gejank aan te horen van deze mafketel.

    Psychopaatje loopt krom van het goud en dan een kinder-speelgoedbrilletje op doen van SRD1, geleend van zijn kleine nichtje van 4 jaar.


    gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES