zondag, december 3, 2023
HomeOnderwerpenJustitie en politieGewelddadige broers vallen politie tijdens werk aan

Gewelddadige broers vallen politie tijdens werk aan

-

Does Travel & Cadushi Tours

De gebroeders Irvin C. (25) en Serginio C.(18) hebben zondagmiddag agenten van Latour beledigd, bedreigd en slagen toegebracht aan de Menckendamweg in Suriname.

De politieambtenaren waren op surveillance, toen zij een bromfietser met duorijder zonder kentekenplaten en zonder valhelm op de openbare weg hadden zien rijden.

De bromfietser werd aan de Menckendamweg klemgereden door de politie, waarbij de duorijder is weggelopen. De bromfietser ging tekeer en verzette zich tegen de politie. Ook hij zag zijn kans schoon en rende weg. Dit gebeurde niet ver van de woning van de bromfietser.

Terwijl de politie bezig was met het wegslepen van de bromfiets kwamen Irvin en Serginio, broers van de bromfietser ter plaatse. Ze beletten de politie om de bromfiets weg te slepen. Bij die gelegenheid hebben beide broers de politie aangevallen.

Irvin en Serginio beledigden en bedreigden de politie. Ook zouden zij de agenten ter plaatse hebben aangevallen en slagen hebben toegebracht. Het lukte de zonen van Hermandad om Serginio ter plaatse aan te houden.

Irvin wist te ontsnappen, waarbij de politie genoodzaakt was om waarschuwingsschoten te lossen om de vluchtende verdachte op andere gedachten te brengen. Hij gaf geen gevolg hieraan. Irvin meldde zich naderhand bij de politie van Nieuwe Haven.

Beide broers zijn na afstemming met het Surinaamse Openbaar Ministerie in verzekering gesteld wegens wederspannigheid, belediging, bedreiging en mishandeling van de politie.

opening
Fernandes Express
Caribbean Christmas Party

9 REACTIES
 1. Ik zou deze smeerlappen die het wettig gezag aanvallen, met prioriteit de eeuwige jachtvelden laten zien. kunnen ze lekker daar gaan jagen.
  Ze mogen blij zijn dat ik geen politie ben in Suriname.
  gemodereerd

 2. geen waarschuwingsschot , direct gericht schieten , ze vallen jullie toch aan en je mag je toch verdedigen , dit gespuis moet niet terug komen in de samenleving
  gemodereerd

 3. @ Sing Sing & @ WAT

  Zonder verder commentaar ben ik, 100% met jullie eens.
  Met jullie kan ik rustig en lekker, borreltje drinken!!!!

  sari tori

  Jacko
  gemodereerd

 4. Als je na een waarschuwing schot daarna niet gericht schiet, verliest het waarschuwingsschot aan dreiging en zal niemand meer stoppen. Overigens leerden wij onofficieel in het leger schiet eerst gericht en daarna nog twee keer in de lucht
  gemodereerd

 5. @sing sing jij die jongens naar de eeuwige jachtvelden pas op dat je zelf niet wordt gestuurd naar je eeuwige jachtvelden zo wreed al de reactiegevers op wkn . In nederland zou de politie anders aanpakken hoor. Zo streng is niet nodig. Wrede koppen zitten op wkn.
  gemodereerd

 6. Meteen tegen de grond knuppelen, een paar bussen pepperspray in hun smoel leegspuiten en hupsaké in de laadbak flikkeren.

  Onderweg even stoppen op een stil plekje en ze achter de trekhaak binden en even een paar kilometer over het asfalt slepen.

  Wedden dat ze dan voortaan wel respect hebben voor de politie en de wet.
  gemodereerd

 7. Deze mensen weten dat ze nu alles kunnen en mogen doen. Als politie agent ben je nu machteloos en waardeloos in SU, ze mogen je slaan en schoppen en trappen.

  De VP die op hun lijkt gaat ze toch vrijlaten, onder het mom van als ik ze niet vrijlaat krijgen we een grotere opstand. Ik hoop niet dat de roofovervallen nu ook weer gaan toenemen, omdat de VP misschien ook deze criminelen gratie gaat geven.

  Tenslotte is hij ook een grote rover geweest en dus ook sympathie heeft voor rovers.
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES