Geleende auto gestolen bij evenement Afobakaweg

4
Geleende auto gestolen bij evenement Afobakaweg

Bij de summer party ‘Vandaag is de dag’, die zaterdag werd georganiseerd aan de Afobakaweg ter hoogte van mast 63, is deze grijs gelakte Toyota Vitz met het volgnummer PH-91-50 gestolen.

De 21-jarige S.K. leende de auto van zijn moeder om bij de summer party te gaan chillen. Na het evenement, de volgende morgen rond 07.00u, kreeg de jongeman de schrik van zijn leven toen hij ontdekte dat de wagen van zijn moeder niet meer op de plek was.

Na de ontdekking schakelde hij de politie van Brokopondo in, die ter plaatse ging voor onderzoek.

De Surinaamse politie doet een oproep aan de samenleving, dat indien men de auto ergens signaleert, terstond de politie op de hoogte te stellen. 


4 REACTIES

 1. Dit bericht roept vragen op.
  De belangrijkste vraag is natuurlijk: zijn de Surinamers echt arm of liegen ze?
  Je klaagt dat je niet te eten heb, je klaagt dat de benzine duur is en dat de prijzen in de winkels stijgen, maar je hebt alles voor over om een eind uit de buurt (afobakka) te gaan feesten.
  Ik geloof die klagende Surinamers niet meer.
  gemodereerd

 2. Moeten wij het wetk van de politie doen???
  Ga je luie kont lichten en doe het werk zelf.
  Hebben jullie geen gepensioneerden weer een finktie gegeven??
  Orps de gasten die op Chan lijken. De bejaarde kornuiten ut zn tijd
  gemodereerd

 3. Enfin je mag toch wel naar een summer party wat heeft dat met arm of rijk te maken Kwakoe van Helena Christina?
  gemodereerd

 4. Leny, feesten kost wat. Alleen de rit naar Afobakka kost reeds 15 liter benzine a srd 25 is srd 375. Toen ik 21 was dronk ik op een feestje gemiddeld 4 Parbo djogo’s. Dit feestje heeft tot 7 uur geduurd, dus zou ik zeker meer drinken. En ik zou zo ver niet alleen gaan, dus zou ik zeker mijn vriendinnetje meenemen. Je mag zelf uitrekenen wat dit kost. En het eten: tegenwoordig kost een bakje Chicken wings reeds srd 150, dus reken uit wat het eten mij en vriendin zal kosten. SRD 500?. Maar Je mag zelf uitrekenen wat dit kost en mij eventueel corrigeren. Ik schat dat de totale kosten van deze jongeman tussen de SRD 1.000 tot 2.000 ligt. Wat verdient een Surinamer nu gemiddeld? En het zijn deze figuren die klagen dat ze niet uitkomen.Dus voor de goede orde: Een ieder mag van mij feesten tot hij neervalt. Alleen moet hij niet klagen dat hij niet uitkomt. Mijn motto is: als ik geen geld heb, feest ik niet.
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.